Τι είναι ετούτο;! Το Huawei Watch Buds είναι ένα smartwatch με ένα ζευγάρι κανονικά wireless ακουστικά στο εσωτερικό του!

Μια δύο-σε-ένα λύση που η Huawei έφερε στην αγορά και μας εξέπληξε σίγουρα!

Να ξεχάσεις τα earbuds σου; Ποτέ! Τα Watch Buds είναι μέσα στο ρολόγιον και ΟΧΙ δεν είναι φάρσα. Είναι μικρά και συμμετρικά ακουστικά που απλά μπαίνουν μέσα στο smartwatch και μάλιστα καταλαβαίνεις εύκολα πως φορτίζουν!

Τα δε ακουστικά είναι μικροσκοπικά με 21mm επί 10mm και μόλις 4 γραμμάρια βαριά ενώ η Huawei λέει πως τα Watch Buds earbud της είναι 50% μικρότερα από άλλα wireless earbuds.

Χαρακτηριστικά; Δεν τους λείπει τίποτα αφού έχουν ΚΑΙ AI-powered noise cancellation και διπλά μικρόφωνα, ΚΑΙ wear detection ΚΑΙ wind noise suppression ΚΑΙ gesture control.

Το ίδιο το smartwatch έχει μια 1.43αρα AMOLED που κλείνει μαγνητικά με τα earbuds μέσα ενώ το κλείσιμο υπόσχεται 100,000 ανοιγοκλεισίματα.

Το δε smartwatch είναι και IPX7 ανθεκτικό ενώ τα buds έχουν IPX4 πιστοποίηση. Υπάρχει και heart rate αισθητήρας ενώ το σύστημα λειτουργεί με Android και iOS κινητά με την Huawei Health app.

Πόσο; οι προπαραγγελίες άρχισαν σήμερα και οι παραδόσεις ξεκινούν στην 1η Μαρτίου στο ΗΒ όπου κοστίζει 449 British pounds το σύστημα.

Ακριβό αλλά και πάλι θα πούμε: τι λες τώρααα..!