Η εταιρία έλαβε 23 διακρίσεις στα φετινά iF Design Award, μια συλλογή βραβείων που περιλαμβάνει και iF Gold Award για τον σχεδιασμό προϊόντος και απονεμήθηκε στο…

…LG PuriCare AeroFurniture.

Για να δούμε την ανακοίνωση:

Το LG PuriCare AeroFurniture είναι ένα air purifier που λειτουργεί ταυτόχρονα ως τραπεζάκι με χαρακτηριστικά ατμοσφαιρικού φωτισμού και διαθέτει compact design. Το προϊόν είναι ιδανικό για χρήση σε διάφορους χώρους, όπως υπνοδωμάτιο ή σαλόνι και προσφέρει εξατομικευμένες επιλογές σχεδιασμού, ανάλογες με τις εκάστοτε προτιμήσεις. Με διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων και δύο τύπους επιτραπέζιων επιφανειών για να επιλέξετε, το νέο έπιπλο AeroFurniture μπορεί να προσαρμοστεί, ώστε να ταιριάζει σε κάθε γούστο ή εσωτερικό του σπιτιού.

Άλλες καινοτομίες της LG που ξεχώρισαν για τον εξαιρετικό σχεδιασμό τους στα iF Design Award 2023 είναι η LG OLED Flex, μια πρωτοποριακή τηλεόραση με την πρώτη εύκαμπτη οθόνη OLED 42 ιντσών στον κόσμο και το ψυγείο LG με τεχνολογία MoodUP™, μια οικιακή συσκευή επόμενης γενιάς με καινοτόμα πάνελ θυρών που αλλάζουν χρώμα και μπορούν να ελεγχθούν μέσω της εφαρμογής LG ThinQ. Το LG gram Style, ένας ισχυρός φορητός υπολογιστής με κομψό σχεδιασμό που φαίνεται να αλλάζει χρώμα ανάλογα με το φωτισμό και τη γωνία θέασης, αναγνωρίστηκε επίσης από τους κριτικούς των Βραβείων.

Το LG OMNIPOD, που τιμήθηκε στην κατηγορία Product Concept, παρουσιάζει νέες εμπειρίες mobility, διαθέτοντας μια καμπίνα οχήματος που μπορεί να λειτουργήσει ως προέκταση του σπιτιού. Εν τω μεταξύ, το LG ThinQ, η πλατφόρμα έξυπνου σπιτιού της εταιρείας, αναγνωρίστηκε στην κατηγορία Communication, προσφέροντας εύχρηστες λειτουργίες.

Τα iF Design Award που διεξάγονται κάθε χρόνο στη Γερμανία, θεωρούνται ευρέως ως ένα από τα τρία κορυφαία βραβεία βιομηχανικού σχεδιασμού στον κόσμο μαζί με το Red Dot Award και το International Design Excellence Award (IDEA). Φέτος, υποβλήθηκαν υποψηφιότητες για συνολικά 11.000 προϊόντα από όλον τον κόσμο, τα οποία διαγωνίστηκαν σε εννέα διαφορετικές κατηγορίες βραβείων.

«Η επιτυχία που είχαμε στα φετινά iF Design Award είναι αποτέλεσμα της δέσμευσής μας να αναπτύσσουμε καινοτόμες lifestyle λύσεις με βάση τα δεδομένα της εμπειρίας των πελατών», δήλωσε ο Hwang Sung-gul, επικεφαλής του Corporate Design Center της LG Electronics. «Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε διαφοροποιημένους σχεδιασμούς που προσφέρουν μοναδικές και νέες εμπειρίες στους πελάτες μας, αυξημένη ευκολία, καθώς και ένα συναισθηματικό στοιχείο που μπορεί να φέρει χαμόγελα τόσο στους ίδιους όσο και σε ολόκληρη τη βιομηχανία»