Η κινεζική Huawei έριξε στην αγορά τα εντυπωσιακά FreeBuds 5. Τα ασύρματα ακουστικά μοιάζουν πραγματικά σαν δύο σταγόνες…

…νερό. Η αισθητική των in-ear μοντέλων μοιάζει πράγματι συνταρακτική και έχουμε τριπλά μικρόφωνα που συλλαμβάνουν και ακυρώνουν τον θόρυβο από γύρω. Ταυτόχρονα το μοντέλο έχει και τεχνολογία Adaptive Ear Matching (AEM) που ‘μετρά’ την κοιλότητα μέσα στο αυτή και ρυθμίζει ανάλογα το noise-canceling.

Ο νέος 11mm μαγνητικός dynamic driver έχει επίσης νέα σχεδίαση και το μοντέλο οι κατασκευαστές υπόσχονται πως είναι 30% πιο ευαίσθητο στις χαμηλές συχνότητες από τα Huawei FreeBuds 4.

Η επίδοση της μπαταρίας είναι επίσης καλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο με 5 ώρες αναπαραγωγή με μια φόρτιση που φτάνει τις 30 ώρες με τη χρήση της θήκης φόρτισης.

Τα earbuds υποστηρίζουν και ultra-fast ώστε να δίνουν 2 ώρες λειτουργίας με 5 μέσα στη θήκη φόρτισης. Η εταιρία λέει πως τα έχει δοκιμάσει σε 10,000 (!) διαφορετικά αυτιά για να είναι universally άνετα στο φόρεμα. Είναι δε και IP54 ανθεκτικά στη σκόνη και το νερό, άρα τα έχεις για γυμναστική και βροχή.

Τα χρώματα είναι “Silver Frost,” “Ceramic White,” και “Coral Orange,” ενώ τα FreeBuds 5 στο επίσημο site της εταιρίας κοστίζουν ¥21,800 JPY που είναι κάπου $155 δολάρια.