Σε πολύ λίγο η εταιρία θα ρίξει στην αγορά ένα compact crossover. Η πρεμιέρα του EX30 είναι προγραμματισμένη για τις 7 Ιουνίου και τώρα έχουμε την…

…αποκάλυψη του εσωτερικού του EX30 που θα πατάει πάνω στην πλατφόρμα SEA του Smart crossover.

H μαμά-Geely που έχει αγοράσει το τμήμα αυτοκινήτων της Volvo από την Ford Motor Company το μακρινό πια 2010, εταιρία του Zhejiang Geely Holding Group που έχει στην ιδιοκτησία της ΚΑΙ την Lotus αλλά και το μισό της Smart μαζί με την Mercedes-Benz AG ετοιμάζει λοιπόν το EX30 που έχει πολλά στοιχεία του EX90 όπως και μια σχεδιασμού portrait οθόνη αφής στο εσωτερικό.

Γενικά πάντως από τις… κρυφές φωτογραφίες βλέπουμε minimal σχεδίαση με έξυπνες όμως θέσει όπως π.χ σημείο για laptop με την τσαντούλα του ή τις δύο ποτηροθήκες.

Ενδιαφέρον είναι το ηχητικό σύστημα, με στοιχεί από τις οικιακές συσκευές ήχου ενώ για το ακριβό μοντέλο την υπογραφή αναλαμβάνει η Harman Kardon με μια high-end λύση – την εταιρία έχει αγοράσει εδώ και μερικά χρόνια η Samsung που έχει στο portfolio της και τις AKG, Infinity, JBL, Mark Levinson.

Το μοντέλο θα είναι οπισθοκούνητο ενώ θα υπάρχει και dual-motor επιλογή με το Brabus specced μοντέλο θα δίνει 422 παρακαλώ ίππους.