Το Ferrari KC23 είναι από τα μοντέλα που ξεχωρίζουν γιατί είναι και μοναδικό. Το δυναμικό στο ‘πάτημά’ του μοντέλο έχει στόχο μεν τον δρόμο αλλά δίνει…

…τα αεροδυναμικά στοιχεία που ταιριάζουν και σε πίστα. Με λύσεις όπως τα motorised air intake vents για την διαχείριση του αέρα αλλά και μια εντυπωσιακή πίσω πτέρυγα ώστε να δίνεται η racing car λύση, σίγουρα είναι από τα μοναδικά Ferrari που θα μείνουν συλλεκτικά.

Πίσω από την Ferrari KC23 ο κύριος Flavio Manzoni που είχε την οικονομική άνεση ενός ειδικού πελάτη χωρίς όρια και επιδίωξε να ετοιμάσει ένα supercar χωρίς χρόνο.

Αν και έχουμε στοιχεία από το σχέδιο της Daytona SP3, αυτό είναι άλλο εργαλείο και μάλιστα το κοινό το χάρηκε ήδη σε μια πρώτη δημόσια εμφάνιση στο υπέροχο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood που έγινε Βρετανία από τις 13 μέχρι τις 16 Ιουλίου.

Κάτω από την Ferrari KC23 είναι το μηχανικό σκέλος του 488 GT3 Evo οπότε μιλάμε για έναν V8 twin-turbo 3,9 λίτρο με 600 ίππους αν και το όχημα είναι αγωνιστικό και έτσι έχει και πολλές αλλαγές μηχανικές αλλά κάτω από την φουτουριστική αλα Ferrari Vision Gran Turismo σχεδίαση.

Αν είστε τυχεροί θα το δείτε και εσείς στο Μουσείο Ferrari στο Μαρανέλο από την 1η Αυγούστου έως 2 Οκτωβρίου.

Απίθανη και αυτή η βαφή Gold Mercury από τέσσερα στρώματα που δίνει μια λάμψη διαφορετική ενώ το αυτοκίνητο και το χρώμα αλλάζει αναλόγως με το φως και το από που το βλέπεις.