Η LG μας ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας Micro LED λύσης της. Τι είναι; είναι η οθόνη LG MAGNIT All-in-One (μοντέλο LAAA). Όπως εξηγούν είναι…

….ιδανική για εταιρικές αίθουσες συσκέψεων. Στις 136 ίντσες συνδυάζει μια premium οθόνη με την προηγμένη τεχνολογία Micro LED της LG και pixel pitch 1,56 χιλιοστών με ενσωματωμένο χειριστήριο και ηχείο.

Η εταιρία μας περιγράφει:

Πέρα από την εξαιρετική ποιότητα εικόνας, η LG MAGNIT All-in-One προσφέρει μια άνετη εμπειρία χρήσης με την πλατφόρμα webOS, απρόσκοπτη συμβατότητα με συστήματα ελέγχου AV και εύκολη εγκατάσταση.

Η προηγμένη τεχνολογία οθόνης Micro LED της LG προσφέρει βαθύ μαύρο χρώμα και έντονα χρώματα, κάνοντας τις εικόνες να ζωντανεύουν στην LG MAGNIT All-in-One. Η τεχνολογία Micro Pixel Pitch της εταιρείας βοηθά στην ευκρίνεια και την ακρίβεια των χρωμάτων, ενώ η τεχνολογία ευθυγράμμισης των LED chips και η τεχνολογία επεξεργασίας της επιφάνειας ενισχύουν την ομοιογένεια του λευκού χρώματος και μειώνουν την παραμόρφωση των χρωμάτων, παρέχοντας εξαιρετική ακρίβεια εικόνας σε ευρεία γωνία θέασης.

Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα εικόνας Micro LED, η LG MAGNIT All-in-One έχει εύκολη εγκατάσταση. Το ενσωματωμένο χειριστήριο και ηχείο που διαθέτει, ελαχιστοποιούν τη δυσκολία σύνδεσης και διαχείρισης πολλαπλών καλωδίων. Η οθόνη 136 ιντσών αποτελείται από πέντε συναρμολογημένες μονάδες οθόνης LED, που έχουν διαμορφωθεί εκ των προτέρων με τη διαδικασία ευθυγράμμισης της LG που μειώνει τα κενά μεταξύ των μονάδων, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν γρήγορα και με ασφάλεια στο πλαίσιο της οθόνης. Η εγκατάσταση στη συνέχεια μπορεί να ολοκληρωθεί με τη σύνδεση της οθόνης με ρεύμα μέσω ενός μόνο καλώδιού τροφοδοσίας.

Η LG MAGNIT All-in-One διευκολύνει τις επαγγελματικές συναντήσεις και αποτελεί μια κατάλληλη λύση προβολής για εταιρικές αίθουσες συσκέψεων. Με τη ροδέλα κύλισης στο LG Magic Remote, οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν με ευκολία τις διάφορες λειτουργίες της συσκευής και στη συνέχεια να στρέψουν το smart χειριστήριο και να κλικάρουν («point and click») για να αποκτήσουν γρήγορη πρόσβαση ή να ενεργοποιήσουν ό,τι χρειάζονται. Επιπλέον, η νέα οθόνη MAGNIT All-in-One είναι συμβατή με την ασύρματη λύση κοινής χρήσης οθόνης LG One:Quick Share και με ένα σύστημα ελέγχου AV που λειτουργεί μέσω Internet και επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείριση και ενσωμάτωση μιας σειράς εξοπλισμού AV.

Ο προσεγμένος, μινιμαλιστικός σχεδιασμός της LG MAGNIT All-in-One προσδίδει μια κομψή, μοντέρνα αισθητική στην αίθουσα συσκέψεων. Επιπλέον, για εύκολη πρόσβαση και χρήση, όλες οι υποδοχές διασύνδεσης βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του προϊόντος και τα βασικά κουμπιά ελέγχου βρίσκονται στη δεξιά πλευρά του πλαισίου. Παράλληλα, η νέα LG MAGNIT All-in-One λαμβάνει υπόψη της την ασφάλεια των χρηστών και του περιβάλλοντος εγκατάστασης, όπως αποδεικνύεται από την επιτυχία της σε δοκιμές σχετικά με την επιφανειακή εξάπλωση φλόγας και την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα*.

«Με βάση την επιτυχημένη παρουσίαση της νέας μας λύσης LG MAGNIT, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τη διεύρυνση και την ενίσχυση της σειράς μας All-in-One LED signage», δήλωσε ο Paik Ki-mun, ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής της μονάδας Information Display της LG Electronics Business Solutions Company. «Είμαστε αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων προβολής που εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, εύκολη εγκατάσταση και άνετη χρήση, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών μας και δημιουργώντας αξία για τις επιχειρήσεις τους».

Η LG MAGNIT All-in-One είναι διαθέσιμη στις αγορές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, από τον Αύγουστο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την LG MAGNIT All-in-One, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα LG.com/gr/business.