Μέσα στις προδιαγραφές το νέο ‘μικρό’ με χαρακτηριστικά μικρομέγαλου. Το DJI Mini 4 Pro είναι εδώ, έχει βάρος 249gr, δίνει βίντεο 4K στα 60fps έχει αυξημένη αυτονομία στα…

…34 λεπτά και πολλά χαρακτηριστικά που το καθιστούν κάτι σαν mini Air 3. To Air 3 που μάλιστα δεν στέγνωσε η… μελάνη για την παρουσίασή του, δίνει στο DJI Mini 4 Pro πολλά από τα τεχνολογικά του ατού κυρίως σε σε ότι αφορά την αποφυγή εμποδίων αφού είναι και το πρώτο drone σε Mini κατηγορία της εταιρίας με αποφυγή εμποδίων σε όλες τος κατευθύνσεις.

Το Mini 4 Pro στήνεται γύρω από έναν αισθητήρα 48MP CMOS 1/1.3’’ παρέχει φακό με ταχύτητα f/1.7, μπορεί να γράψει HDR video μέχρι και με 4K/60fps, 4K video στα 100fps και 1080p στα 200fps, ενώ πλέον έχει πολλούς αισθητήρες αναγνώρισης εμποδίων και μάλιστα προς όλες τις διευθύνσεις κάτι που γίνεται πρώτη φορά σε τόσο μικρό σώμα.

Παρόν και το Advanced Pilot Assistance System (APAS) της εταιρίας που σε βγάζει από τη δύσκολη θέση αφού δίνει δυνατότητα αυτόματης επιστροφής στο σημείο εκκίνησης ενώ στην πτήση πάμε πια στα 34 λεπτά ή στα 45 λεπτά με το Intelligent Flight Battery Plus μοντέλο. Τεχνικά έχουμε πια το Ocusync 4 πρότυπο για μετάδοση εικόνας έως και στα 20 χιλιόμετρα.

Όλα αυτά μέχρι και με τα 249gr στην κανονική έκδοση με την στάνταρ μπαταρία ενώ το κόστος στα δικά μας, φτάνει τα €819. Αυτό με τον κανονικό controller RC-N2 με την έκδοση με το RC 2 να φτάνει τα €1.029.

Θετικό και το slow-motion σε 4K/100fps max με εικόνα για 10-bit D-Log M λήψεις ενώ πολύ σημαντικά τα κάθετα βίντεο με το “True Vertical Shooting” για το Instagram, το Tik Tok, τα Google Shorts.