Η OnePlus όπως μάθαμε έχει να μας δείξει το OnePlus Open της, ένα “διπλωτό” (…) κινητό. Ο CEO της OnePlus, Pete Lau έδωσε μάλιστα στον…

…Unbox Therapy ένα από τα πρώτα τεμάχια του foldable smartphone που θα ετοιμάσουν

Αν και στο βίντεο δεν φαίνεται το hardware και τα specifs ή και τα software στοιχεία του OnePlus Open, βλέπουμε πως έχουν εκεί σκεφτεί ένα βασικό στοιχείο για τα foldable, τον… μεντεσέ – hinge. Το ζήτημα είναι πως σε ότι αφορά το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, όλοι παλεύουν για την πιο έξυπνη λύση. Η OnePlus θα έχει λεπτό, gapless σχέδιο που μοιάζει με του Galaxy Z Fold 5.

Είναι πάντως ενδιαφέρον πως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τελικά το Open μάλλον θα είναι ένα rebadged OPPO Fine N3.

Αυτό δείχνουν τα renders που έχουν διαρρεύσει και δείχνουν πως το OnePlus Open, θα είναι ένα OPPO Find N3 με άλλες ‘ετικέτες’ για την παγκόσμια αγορά. Η Oppo λέει πως ο μηχανισμός διπλώματος είναι 37% πιο δυνατός και έχει “31 λιγότερα εξαρτήματα” συγκριτικά με ένα Find N2.

Οι φήμες μιλούν για 7.82αρα οθόνη εσωτερικά και 6.31αρα εξωτερικά ενώ θα έχει και 24GB RAM και έως 1TB UFS 4.0 αποθηκευτικού χώρου.

Σε ένα email που έστειλε στο The Verge, η OnePlus απάντησε και είπε πως η ‘αδερφική’ εταιρία OPPO θα λανσάρει το ίδιο foldable μοντέλο με άλλο όνομα. Το OPPO Find N3 θα βγει για την αγορά της Κίνας και το OnePlus Open θα βγει για παγκόσμιο λανσάρισμα.

Ο κ.Mr Lau στο Unbox Therapy αποκάλυψε πως για το κινητό έχουν κατατεθεί και 35 πατέντες ειδικά για το hinge.