Φρέσκο νέο XLR μικρόφωνο για τους streamers, podcasters και όσους θέλουν καλύτερο ήχο χωρίς στούντιο. Αντί για απλό USB μικρόφωνο λοιπόν, υπάρχει η λύση του XLR. Το SteelSeries Alias Pro είναι κάτι…

…ανάμεσα. Η εταιρία φτιάχνει gaming ακουστικά και έχει μπει και στο gaming μικρόφωνα με τα Alias και Alias Pro, με το Pro να δίνει ΚΑΙ XLR σύνδεση με ένα απλό audio box.

Αυτό περιλαμβάνει ένα XLR μικρόφωνο που συνδέεται με το Stream Mixer. Το καλό; Δεν χρειάζεται να μάθεις κάτι. Το δε Stream Mixer interface μάλιστα αναβαθμίζεται και πέρα από ένα Alias Pro μικρόφωνο μπορείς να προσθέσεις στο setup άλλο μοντέλο.

Το interface μάλιστα έχει +48V phantom power ΚΑΙ έναν ενσωματωμένο προενισχυτή. Το δε phantom power σύστημα του Stream Mixer δεν έχει κουμπί για να το ανοίγεις ή να το κλείνεις.

Το σύστημα έχει αυτά που κυρίως θέλουν οι gamers και οι streamers ενώ υπάρχει και δαχτυλίδι LED. Τα κουμπιά είναι απλά και χρηστικά, ενώ η με την SteelSeries Sonar app κάνεις fades και transitions, γενικά με την εφαρμογή κάνεις άφθονο customize για διαφορετικά games.

Στον ανταγωνισμό υπάρχει το κόστους $499 Shure SM7B, το Logitech Blue Sona μεταξύ άλλων. Το Alias κοστίζει $179.99 (€199.99) και το Alias Pro $329.99 (€349.99). Και τα δύο κουμπώνουν στον SteelSeries boom arm που κοστίζει $99.99 (€99.99).