Στην CES (Consumer Technology Association) φέτος όπως και κάθε χρόνο θα έχουμε τα περισσότερα και τα καλύτερα. Το 2024 θα δούμε σίγουρα και AI όπως και VR/AR τεχνολογίες μαζί με περίεργα…

…gadget, αλλά υπάρχει και η ‘καθημερινή’ τεχνολογία. Να λοιπόν που η Dell και η θυγατρικής της Alienware, θα έχουν πολλά νέα πράγματα να δείξουν σύμφωνα με το windowsreport.

Μιλάμε για νέο Dell XPS lineup με αναβαθμισμένα XPS 13, XPS 14 και XPS 16 με το XPS 13 premium μικρό laptop να φρεσκάρεται, ένα νέο XPS 14 αντί για το XPS 15, δύο μοντέλα με τις νέες Intel CPUs και τα νέα Nvidia RTX γραφικά.

Το νέο ΧPS 16 θα είναι το πιο ισχυρό μοντέλο και έρχεται ΑΝΤΙ για το 17αρι XPS με τις νέες Ιntel Core Ultra CPU και γραφικά γενιάς RTX 40, μοντέλο για επαγγελματίες και χρήση game.

Στα Alienware για το 2024 υπάρχει το Alienware m16 R2 με Intel Core Ultra H και Nidia κάτω από το καπό και ανασχεδιασμένο σασί αλλά και το Stealth Mode με το οποίο θα αλλάζεις τα gaming χαρακτηριστικά (RGB, response time οθόνς, CPU boost, ταχύτητα fan speed) για να το χρησιμοποιήσεις ως workstation. Θα έχουμε και το νέο Alienware x16 με μεταλλικό σασί και νέους Intel Core Ultra CPUs με dedicated γραφικά όπως και το νέο Alienware m18 R2 με 14th Gen Intel Core επεκεργαστές και Nvidia RTX 40 Series γραφικά, κάτι σαν απόλυτο gaming μηχάνημα με οθόνη-τέρας ενώ όλα θα είναι στην αγορά στις 11 Γενάρη.

Νέα gadget πολλά!

Αναβαθμίζονται όμως και τα Alienware gaming μόνιτορ με Pro bundle σε keyboard-mouse combo και το Alienware 27 360Hz Gaming Monitor να έχει πάνελ QD-OLED με ανάλυση QHD, κορυφαίο και 360Hz refresh rate (!) όπως και RGB φωτισμό.

Το αναβαθμισμένο Alienware 32 4K QD-OLED Gaming μόνιτορ θα έχει μια QD-OLED curved οθόνη με 4K ανάλυση, infinite contrast και Dolby Vision HDR. HDMI 2.1 FRL για console gaming.

Από την άλλη έχουμε και το Dell UltraSharp 40 Curved Thunderbolt Hub Monitor που είναι ένα 40αρι 5K μόνιτορ για gaming και productivity χρήση με TUV 5-star certified eye comfort χαρακτηριστικά. Θα υπάρχει και ένα Alienware gaming bundle, το Alienware Pro Wireless Keyboard και το Mouse με 75% μεγέθους hot-swappable πληκτρολόγιο για gamers και ένα ποντίκι στα 60 γραμμάρια με 4Khz/8Khz polling rate ρύθμιση, ταμαμ για games.