Η παρουσίαση αυτού του κοσμήματος έγινε στην Art Basel στο Miami όπου οι Ducati και Bentley ετοίμασαν μια limited-edition Diavel. Το θηρίο θα βγει σε δύο εκδόσεις, η μια με 500 τεμάχια και η άλλη μια…

..bespoke Mulliner επιλογή που είναι περιορισμένη σε 50 μόλις τεμάχια.

Σχεδιαστικά υπάρχει ως βάση μια περιορισμένη Bentley Batur, το νέο concept car της Bentley που αποδίδει 740 PS από έναν twin-turbo W12, αυτοκίνητο που θα παραχθεί σε μόλις 18 τεμάχια.

Ως δίτροχη έκδοση της Batur, η μηχανή Ducati Diavel για την Bentley έχει ετοιμαστεί από το Ducati Centro Stile και τους σχεδιαστές της Bentley με Scarab Green χρώμα από την παλέτα Bentley Mulliner και πολλά σχεδιαστικά στοιχεία της Batur, όπως και carbon fiber τμήματα.

Υπάρχει και μαύρη Αlcantara σέλα ala Bentley ενώ κάθε πελάτης μπορεί να διαλέξει άφθονο personalization. Κάθε μηχανή θα παραδίδεται με πιστοποιητικό αυθεντικότητας.

Α, και κάθε αναβάτης θα λαμβάνει και ένα ειδικό key-on animation όπως και ειδικά σχεδιασμένο LED πίσω φως. Ο κινητήρας είναι ένας 1,158 κ.εκ V4 Granturismo με το Twin Pulse σύστημα και εξάτμιση.