Το μεγάλο του όνειρο έρχεται πιο κοντά στην παρουσίαση. Μια σειρά από πρώτες εικόνες του Megalopolis έριξε στο…

…διαδίκτυο ο Francis Ford Coppola. Η επερχόμενη megaταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στη χρονιά και ήταν το Instagram στο οποίο είδαμε τις πρώτες εικόνες.

Η ιδέα είναι πως η ταινία θα είναι η τελευταία του με ένα καστ που έχει τους Adam Driver, Aubrey Plaza, Giancarlo Esposito, Shia LaBeouf, Nathalie Emmanuel, Jason Schwartzman, Laurence Fishburne, Chloe Fineman.

Ο σκηνοθέτης Μάικ Φίγκις μιλά για φουτουριστική ταινία, «που διαδραματίζεται σε μια Νέα Υόρκη που θα ονομάζεται Νέα Ρώμη» ενώ έχουμε ως κεντρικό πρόσωπο αρχιτέκτονα που θέλει να ξαναχτίσει την μητρόπολη μετά από μια καταστροφή. Ο Κόππολα είχε πει το 2022 πως με τo Megalopolis θα ήθελε να κάνω ένα ρωμαϊκό έπος με την ιστορία ενός αρχιτέκτονα που θέλει να ξαναχτίσει μια ουτοπική πόλη ήδη.

Η σύνοψη λέει: «In New York, a woman is divided between loyalties to her father, who has a classical view of society, and her lover, who is more progressive and ready for the future».

Ο Κόππολα άρχισε, λένε, να γράφει το «Megalopolis» νωρίς στα ‘80s και λέγεται πως το project είχε συζητηθεί όταν το 1982 έκανε γυρίσματα του «The Outsiders».