Η κορεατική εταιρία μας ενημερώνει πως οι αγώνες F1 έχουν ήδη ξεκινήσει στο Μπαχρέιν και προτείνει στο δίλημμα Max Verstappen ή Charles Leclerc η επιλογή να είναι…

…η καλύτερη δυνατή εικόνα.

Έτσι μας λέει για την best seller σειρά της C:

“Όποιος και εάν είναι ο αγαπημένος σου αθλητής μπορείς να τον παρακολουθήσεις να ανεβάζει ταχύτητες στην πίστα μέσα από μια LG OLED evo C3, η οποία με την ανεπανάληπτη ποιότητα εικόνας που παρέχει, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των αγώνων αυτοκινήτου.

Όμως, είτε παρακολουθείς τους αγώνες ζωντανά από την τηλεόρασή σου, είτε παίζεις ηλεκτρονικά το παιχνίδι, μέσω της LG OLED evo C3, απολαμβάνεις εντυπωσιακά ρεαλιστική εικόνα, φωτεινά χρώματα και κορυφαία γραφικά. Με το Dolby Vision Gaming 4K στα 100 Hz, χρόνο απόκρισης 0,1 ms για πιο καθαρά γραφικά, συμβατότητα NVIDIA G-Sync, AMD FreeSync Premium και υποστήριξη VRR, η τηλεόραση προσφέρει μια ασύγκριτα καθαρή, ομαλή εικόνα, ενώ το UX που είναι προσανατολισμένο στον παίκτη και η απλή ροή παιχνιδιών επιτρέπουν στο χρήστη να διεισδύσει κατευθείαν στον κόσμο του παιχνιδιού.

Με υποστήριξη για την τεχνολογία HDMI 2.1, η LG OLED C3 προσφέρει υψηλή ανάλυση, χαμηλή καθυστέρηση εικόνας και τη δυνατότητα απεικόνισης υψηλού ρυθμού ανανέωσης, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία gaming. Η επαναστατική τεχνολογία αυτο-φωτιζόμενων pixel της LG OLED C3 προσφέρει άψογη απεικόνιση και στις πιο γρήγορες σκηνές, καθιστώντας την ιδανική για τα απαιτητικά γραφικά των σύγχρονων παιχνιδιών. Επιπλέον, η τεχνολογία OLED δημιουργεί εντυπωσιακό βαθύ μαύρο, ενώ η υψηλή αντίθεση και η ευρεία γκάμα χρωμάτων προσφέρουν μια ζωντανή και επαγγελματική εμπειρία προβολής κάθε στιγμής της κούρσας.