Μια έκθεση με αντικείμενο τα οικολογικά προϊόντα είναι η “Eco Product 2010” είναι σε εξέλιξη στο Tokyo Big Sight με τις ιαπωνικές εταιρίες να επιδεικνύουν τα τελευταία τους eco καλούδια σε επίπεδο έρευνας ή πρωτοτύπων.

Σήμερα ήταν σειρά της SONY για να δείξει στο περίπτερο της μερικά cool μηχανάκια
Ένα από αυτά είναι το εικονιζόμενο Sony 13.3 εύκαμπτο χαρτί, τομέας στον οποίο δεν είχε μπει η εταιρία αφού μας είχε δείξει τις εύκαμπτες OLED οθόνες της. Με πρώτη την παρουσίαση στο κοινό και λίγες πληροφορίες αφού είναι πρωτότυπο χρησιμοποιεί την τεχνολογία της E Ink Corp με ανάλυση 640 x 480 στις 13.3”.

Οθόνη Sony RayModeler 3D…

Το Sony RayModeler υπήρχε επίσης στο περίπτερο για να δει το κοινό την χωρίς 3D οθόνη με την ολογραφική 360-μοιρών εικόνα σε βίντεο και εικόνα.
Το RayModeler θυμίζουμε πως λειτουργεί με οκτώ κάμερες που συλλαμβάνουν την εικόνα σε 45 μοίρες διαχωρισμό και ταιριάζει με την υπόσχεση του κου Sony, Sir Howard Stringer πως το 2022 το Μουντιάλ θα το δούμε με ολογραφική εικόνα!

Η Sony φτιάχνει το PSP3000 και τις Alpha DSLR και με ανακυκλωμένα CD..!

Αρκετέ Alpha DSRL όπως η A55 αλλά και τα εσωτερικά και εξωτερικά πλαστικά του PSP3000 είναι πλήρως κατασκευασμένα από πλαστικό που προέρχεται από ανακυκλωμένα CD/DVD. Από την άλλη ενώ το PSP έχει μόνο μερικά τέτοια πλαστικά μέρη, η Sony Alpha 55 έχει πάνω από 18 διαφορετικά μέρη που είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα CD ή DVD. Επιπλέον η Sony ελπίζει να κατασκευάζει ολόκληρες σειρές από ηλεκτρονικά όπως μελλοντικά PSP, Bravia TVs ή φορητούς Vaio…