Διαθέσιμο ήδη από τον Μάρτιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, το νέο DJ CD player CDJ-350 και ο 2κάναλος μίκτης καναλιών DJ Mixer DJM-350.

Στις καινοτομίες ο DJM-350 μας επιτρέπει κρατάμε το mix μας σε USB χωρίς ανάγκη για επιπλέον κιτ ή καλώδια. Απλά συνδέστε σε μια συσκευή μνήμης USB στον μεικτή και είστε σε θέση να καταγράψετε σε ασυμπίεστο WAV.

Από το mix μπορούμε επιπλέον να κρατήσουμε ολόκληρη ή κομμένη την καταγραφή με το πάτημα του κουμπιού “Mark Track” ώστε να έχουμε  mix έτοιμα για εγγραφή σε CD χωρίς να χρειάζεται άλλη επεξεργασία.  Το μηχάνημα με drag ‘n drop μεταφέρει τα αρχεία στο λογισμικό rekordbox™ music management και έτσι η μουσική μας θα διαθέτει αυτόματα beatgrids για να επωφεληθούμε από τα εργαλεία του CDJ-350.

MIDI λειτουργικότητα και εφέ των αποτελεσμάτων

Οι λάτρεις της μουσικής και DJs θα χαρούνε που να βρούμε μια σύνδεση USB στο CDJ-350 που επιτρέπει τη λειτουργία MIDI με το με DJ συμβατό λογισμικό ή για χρήση ως audio interface. Το μηχάνημα έχει και ένα υψηλής ποιότητας high και low-pass filter, όπως ακριβώς το DJM-800..