Με την E3 να απέχει μόλις έναν μήνα μακριά φαίνεται πως αυτή είναι η  προφανής τοποθεσία για να μας εξηγήσει επιτέλους η Nintendo σε τι στην ευχή θα χρησιμοποιείται το μυστηριώδες Wii Vitality Sensor.

Ίσως όμως η εξήγηση να έρθει νωρίτερα…

Η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε βλέπετε πως σχεδιάζει μια συνέντευξη τύπου στην Νέα Υόρκη σε συνεργασία με την Αμερικανική Καρδιολογική Οργάνωση για αύριο Δευτέρα, 17 Μαΐου.

Εκεί θα κάνουν μια “ειδική κοινή ανακοίνωση”. Αν και το δελτίο τύπου δεν αναφέρει σε κανένα σημείο τι ακριβώς θα αφορά αυτή η ανακοίνωση είναι φυσικό να υπάρχει η ευρεία αίσθηση πως η ανακοίνωση θα αφορά τον αισθητήρα Vitality Sensor, αν σκεφτεί κανείς πως η συσκευή έχει σαν λειτουργία την μέτρηση του σφυγμού του παίκτη.

Πολύ λίγα έχουν εξηγηθεί για το Vitality Sensor από την αποκάλυψη του στην E3 του 2009, με τον πρόεδρο της Nintendo Satoru Iwata να λέει πως τα παιχνίδια”έχουν χρησιμοποιηθεί για τόνωση αλλά ίσως δεν είναι μακριά η στιγμή που θα τα χρησιμοποιούμε για χαλάρωση και ίσωςα ακόμη… υπνωτικά”

Ο πρόεδρος της Nintendo of America Reggie Fils-Aime έχει προηγουμένως δηλώσει πως το Vitality Sensor και τα συμβατά παιχνίδια θα τα δούμε στην E3 2010, αλλά πάλι,  αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως πως δεν μπορούν να κάνουν ανακοινώσεις καθ’οδόν προς την έκθεση.

Για να δούμε , σε λίγες ώρες θα ξέρουμε…