Τι μας υπόσχονται οι γιαπωνέζοι;

• Μεγαλύτερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων από ένα Memory Stick™ ή μια κάρτα SD: 30 MB/second
• Μικρότερο χρόνο μεταφοράς HD video και φωτογραφιών στον υπολογιστή
• Αξιόπιστα και με λογικό κόστος
• Διαθέσιμα σε 8GB, 16GB και 32GB

Τα HD βίντεο και οι φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης μπορούν πλέον να μεταφερθούν πολύ πιο γρήγορα στον υπολογιστή σας με την τελευταία τεχνολογία Memory Stick™ HX, η οποία αυξάνει την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως και 50% σε σύγκριση με τα σημερινά προϊόντα της αγοράς – από 20MB/s σε 30MB/s.

Για όσους ασχολούνται καθημερινά με τη μεταφορά ή επεξεργασία αρχείων μεγάλου μεγέθους, η ταχύτητα αυτή αποτελεί μια σημαντική βελτίωση στην εργασία τους, καθώς μειώνεται ο χρόνος μεταφοράς, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, προβολής ή ετοιμασίας για την επεξεργασία της δουλειάς τους.

Μεταφορά HD video στον υπολογιστή, πιο… γρήγορα!

Οι κάτοχοι βιντεοκάμερας, που έχουν τη διάθεση να επεξεργαστούν HD video θα εκτιμήσουν, μας λέει η εταιρία, πραγματικά τα πλεονεκτήματα, που χαρίζει η ταχύτητα της νέας τεχνολογίας ΗΧ.

Έτσι ένα αρχείο Full HD video των 30 GB μπορεί να μεταφερθεί σε έναν υπολογιστή σε 17 μόλις λεπτά, δηλαδή τέσσερις φορές πιο γρήγορα από ένα Memory Stick PRO Duo Mark2™ και πολύ πιο γρήγορα από κάρτες SD και SDHC.

Ακόμη και ο χρόνος αντιγραφής όμως, εκτοξεύεται…

Τέτοιες μνήμες έχουν πλεονέκτημα σε φωτογραφίσεις ριπής με μια DSLR όπως  -πονεμένη ιστορία για σοβαρούς ερασιτέχνες/επαγγελματίες, άλλες κάρτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν και η ταχύτητα της συνεχόμενης φωτογράφησης ριπής μειώνεται.

Μαζί με τις φρέσκιες Memory Stick PRO-HG Duo™ HX οι πελάτες δικαιούνται να κατεβάσουν από το διαδίκτυο και δύο… σωτήριες εφαρμογές: Τα προγράμματα File Rescue και x-Pict Story™ για κάρτες μνήμης. Η εφαρμογή File Rescue σας επιτρέπει να μην ανησυχείτε για τα δεδομένα σας, ενώ το x-Pict Story™ είναι ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό εργαλείο, για να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε slideshow από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.

Στη.. διάσωση το Memory Card File Rescue

Ε, ναι λοιπόν, κάποιες φορές κάτι πάει στραβά και οι φωτογραφίες, τα μουσικά αρχεία ή τα βίντεο κλιπ χάνονται από την κάρτα μνήμης.

Το λογισμικό File Rescue είναι αρκετά απλό, ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε και είναι διαθέσιμο δωρεάν στο διαδίκτυο για αγοραστές καρτών μνήμης Sony, σαρώνει την κάρτα και ανακτά τα χαμένα αρχεία σε εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 90%.

x-Pict Story™ για κάρτες μνήμης

Με το x-Pict Story™ δημιουργούμε εντυπωσιακά, αυθεντικά, πλήρη slide show, με μουσική της δικής σας επιλογής. Η διαδικασία των τριών βημάτων είναι πολύ απλή και μια επιλογή μεταφόρτωσης* (upload) καθιστά πολύ απλό το ανέβασμα των slide show σε σχετικούς δικτυακούς τόπους βίντεο, όπως το YouTube. -μέσω του προγράμματος Picture Motion Browser.