Την, αναμενόμενη από καιρό, είσοδο του στο ζωντανό streaming βίντεο αναμένεται να κάνει το YouTube που ξεκίνησε τις δοκιμές με τέσσερις νέους συνεργάτες του χώρου των media.

Η νέα live streaming πλατφόρμα θα βγει στον αέρα σε διήμερη δοκιμή σύντομα και αναμένεται αλλάξει τα δεδομένα για το δημοφιλές site.

Τέσσερις συνεργάτες και συγκεκριμένα το Young Hollywood που ασχολείται με τους διάσημους του Χόλιγουντ, η online τηλεόραση Next New Networks,, ο οδηγός “how-to” Howcast και το vlog με την ονομασία Rocketboom θα είναι και οι πρώτοι που θα βγουν ζωντανά στο site…

Τα τελευταία δύο χρόνια το YouTube έχει δείξει πολλά live όπως συναυλία των U2 concert, αγώνες κρίκετ (….) στην Ινδία και την πρώτη ομιλία του Ομπάμα αλλά για όλα τα γεγονότα βασίζονταν σε τεχνολογία άλλων για τα webcasts.

Φυσικά μόνο πρώτο δεν είναι το YouTube στο χώρο του streaming video με τις Ustream.tv, Justin.tv και Livestream να έχουν ήδη κάνει το λανσάρισμα των υπηρεσιών τους αλλά η συγκεκριμένη πλατφόρμα παραμένει η μεγαλύτερη video πλατφόρμα στο Διαδίκτυο οπότε η κίνηση της αλλάζει δεδομένα…

Τώρα το τι γίνεται με το  bandwidth…