Είναι… ψαρωτικά μαύρο, cool και γεμάτο υψηλή τεχνολογία! Το Sony 3D Truck Roadshow είναι το φορτηγό γεμάτο 3D θέαμα που θα ήθελες για σπίτι!

Φορτωμένο με state-of-the-art 3D προϊόντα Sony, έχει ήδη ξεκινήσει την περιήγηση του στην Ελλάδα από την όμορφη πόλη του Θερμαϊκού με τους Θεσσαλονικείς να έχουν την ευκαιρία να μπούνε για τα καλά στα… μυστικά της τεχνολογίας του stereoscopic 3D!

Αυτό είναι ένα «Ευρωπαϊκό ταξίδι» με την Ελλάδα να υποδέχεται από τις 10 Νοέμβριου έως τις 18 Δεκεμβρίου 2010 την Sony 3D tech για τους gadgetφαν της υψηλής τεχνολογίας..

Μέσα στο… τρελό για τεχνολογία φορτηγό πάνω από 70 διαφορετικά προϊόντα που δεν θα είχαμε ποτέ άλλοτε την ευκαιρία να απολαύσουμε.

Το Sony 3D Truck Roadshow εκ… tech φύσεως αποτελεί αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών στη Θεσσαλονίκη με πανηγυρική στάση στο πιο γνωστό σημείο της πόλης τον Λευκό Πύργο όπου θα βρίσκεται τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου από τις 12.00 μέχρι τις 20.00 και την Τρίτη 16 Νοεμβρίου από τις 11.00 έως τις 20.00.

Μια απίστευτη custom κατασκευή…

Για τις ανάγκες του Sony 3D Truck Roadshow έχει κατασκευαστεί ένα εντυπωσιακό φορτηγό, ο εσωτερικός χώρος του οποίου χρησιμοποιείται ως showroom νέων προϊόντων με ειδικά διαμορφωμένο χώρο προβολής. Κατά τη διάρκεια του Sony 3D Truck Roadshow το επιβλητικό όχημα θα φιλοξενήσει τα νέα προϊόντα της εταιρείας στους τομείς του 3D cinema, των 3D προϊόντων Ψηφιακής Απεικόνισης, των παιχνιδιών σε Στερεοσκοπικό 3D μέσω του PlayStation®3, αλλά και των νέων, αξεπέραστων φορητών υπολογιστών VAIO.

Για το όλο event ο mr Sony για την Ελλάδα και άλλες… 20κάτι χώρες κος Γιάννης Γρατσώνης – Director Product to Consumer Marketing της Sony Central & Southeast Europe, είπε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχόμαστε στην Ελλάδα το “τρισδιάστατο” φορτηγό της Sony. Προσκαλούμε τους Θεσσαλονικείς φίλους μας να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει, καθώς πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα για τα ελληνικά δεδομένα που θέτει νέα standards σε αυτό που χαρακτηρίζαμε ως τώρα σαν παρουσίαση προϊόντων. Στόχος μας είναι να έρθει ο επισκέπτης σε άμεση επαφή με τα νέα, μικρά θαύματα της Sony».

Ακολουθούν Λάρισα, Πάτρα και Αθήνα…

Μήπως να μείνει Ελλάδα να χαζεύουμε; 🙂