Το σχέδιο μας σήμερα ονομάζεται Plot A και προέρχεται από το Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης και το αρμόδιος Design campus (SUTD.) Είναι το τέταρτο πιο διάσημο και πλέον αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο της χώρας με επιφάνεια 76,846 m². Αυτό το σετ από κτίρια θα είναι ένας χώρος με στόχο την τεχνολογική καινοτομία και την οικονομική ανάπτυξη ενώ το ζητούμενο είναι να ανθεί η καινοτομία..

Αυτό το πανεπιστήμιο θα κατασκευαστεί γύρω από αυτό που οι σχεδιαστές ονομάζουν “βασικούς ακαδημαϊκούς πυλώνες:” Αρχιτεκτονική και Βιώσιμη Σχεδίαση – Architecture and Sustainable Design (ASD), Μηχανολογική Ανάπτυξη προϊόντων – Engineering Product Development (EPD), Μηχανολογικά Συστήματα και Σχεδίαση – Engineering Systems and Design (ESD), και Σχεδιασμός Τεχνολογιών Πληροφορικής – Information Systems Technology and Design (ISTD).

Σύμφωνα με τους σχεδιαστές του, το πανεπιστήμιο θα αποτελείται από ένα δίκτυο με οριζόντια και κάθετα συστήματα με τέτοια οργάνωση ώστε το campus να βοηθά καθηγητές, μαθητές και μέλη του διδακτικού προσωπικού να συναντούνται, να μιλούν και να συνεργάζονται πολλά σημεία.

Ρίξτε μια ματιά και στείλτε την… αίτηση εγγραφής!

Επιπλέον λεπτομέρειες

Επιφάνεια κτιρίων: Φάση Ι: 88.000 τετραγ. μέτρα – Φάση II: 125.000 τετραγ. μέτρα. – Σύνολο: 213.000 τετραγ. μέτρα

Όγκος Κτιρίων: Φάση I: 422.400 κυβικά μέτρα – Φάση II: 600.000 κυβικά μέτρα – Σύνολο: 1.022.400 κυβικά μέτρα

Σχεδιασμός

UNStudio: Ben van Berkel, Caroline Bos, Astrid Piber with Christian Veddeler, Jordan Trachtenberg and Ren Horng Yee, Adi Utama, Jeff Johnson, Melissa Lui
DPA: Chan Sui Him, Teoh Hai Pin, Jeremy Tan, Seah Chee Huang, Wykeith Ng, Liew Kok Fong, Wang Ying, Yeong Weng Fai, Jaye Tan.

Σύμβουλοι

Σύμβουλος δομικών στοιχείων: Arup Singapore Pte Ltd
Primary Ανάλυση κόστους: KPK Quantity Surveyors (Singapore) Pte Ltd

Σχεδιαστές

UNStudio