Μια ακόμη υπηρεσία λανσάρουν οι άνθρωποι της Sony Corporation (…) με την αναγγελία της υπηρεσίας “Music Unlimited powered by Qriocity™,”…

Το καταπληκτικό σε αυτή την υπηρεσία που ήδη λειτουργεί ως video on demand είναι πως είναι μια βασισμένη στην τεχνολογία του ‘σύννεφου’ – cloud-based, ψηφιακή υπηρεσία μουσικής που δίνει σε όσους αγαπούν τη μουσική τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή σε εκατομμύρια τραγούδια από τις Universal Music Group, Sony Music Entertainment Inc., Warner Music Group και EMI Music αλλά και ανεξάρτητες εταιρίες…

Ο δε κατάλογος του “Music Unlimited powered by Qriocity” αρχικά θα προσφέρει έξι εκατομμύρια τίτλους!


.
Με το “Music Unlimited powered by Qriocity,” οι χρήστες μπορούν απολαύσουν μουσική οποιαδήποτε ώρα μέσω όλων των μοντέλων της Sony για το 2010 (δικτυακές BRAVIA TV, Blu-ray players, Blu-ray Disc Home Theater συστήματα, PlayStation 3 αλλά και VAIO υπολογιστές.

Η Sony ανέπτυξε το “Music Unlimited powered by Qriocity” σε συνεργασία με την εταιρία Omnifone, δυνατό ‘παίκτη’ στις βασισμένες σε cloud μουσικές υπηρεσίες ενώ η Omnifone με το συμβόλαιο από τη Sony θα συντονίζει την αδειοδότηση, την ανάπτυξη και την παράδοση της υπηρεσίας στους πελάτες.

Διαθέσιμη θα είναι σύντομα όμως και σε μεγάλη γκάμα φορητών συσκευών της Sony αλλά και… – σημαντικό, Android-based συσκευές κάθε τύπου!

Το “Music Unlimited powered by Qriocity” αρχικά θα είναι διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία με τις ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία να ακολουθούν μέσα στο 2011. Αίντε, να δούμε και εμείς γρήγορα μια Qriocity μέρα αφού είμαστε… περίεργοι!

Επιπλέον οι χρήστες μπορούν να συγχρονίσουν τα δικά τους αρχεία και τις playlists από άλλα media playsers όπως το iTunes® στο “Music Unlimited powered by Qriocity,” και να απολαμβάνουν τα αρχεία τους συνολικά σε όλες τις συσκευές που έχουν.

Μια universal λύση; πολύ καλό…