Αν συμβεί ότι συνέβη με το iPad 2 έχουμε επιβεβαίωση: τα προπλάσματα των θηκών για τις θήκες του iPhone 5 είναι σχεδόν πανοποιότυπα με αυτά του iPhone 4 και φαίνεται πως πραγματικά στον σχεδιασμό η μια και μοναδική ουσιαστική αλλαγή θα είναι του μεγέθους της οθόνης…

Εδώ και λίγες ώρες το διαδίκτυο είναι γεμάτο με τις εικόνες από υπολογιστή κατασκευαστών θηκών για το επερχόμενο iPhone 5. Αν πραγματικά είναι σχέδια από υπολογιστή για το iPhone 5 τότε είναι μικρές οι διαφορές από το iPhone 4.

Το blog που αρχικά έριξε τις εικόνες στο Διαδίκτυο, το  Hardmac, αναφέρει πως οι θήκες “θα είναι πρωτότυπα για τις θήκες του iPhone 5 με βάση το dummie που τους έχει δώσει η Apple.”

Έτσι όπως ακούγεται δεν φαίνεται το blog να έχει επιβεβαιώσει το ότι η Apple έδωσε ένα πρόπλασμα αλλά λέει πως είναι θήκες για το  iPhone 5.  Αν είναι αλήθεια πάντως τότε επιβεβαιώνονται οι ειδήσεις για το σχήμα του κινητού, τη θέση των κουμπιών, του φλας, της SIM και το οτι δεν έχουν αλλάξει από το μοντέλο του 2010.

Αν σκεφτεί κανείς την πορεία από το 3 στο 3GS και το γεγονός πως το iPhone 4 έχει τρία ‘ζητήματα’ για το οποίο κρίνεται: α) το μέγεθος της οθόνης, β) την ευαίσθητη πίσω όψη και 3) τα προβλήματα λήψης, φαίνεται πως είναι απολύτως λογική μια  ‘εξελικτική’ προσέγγιση…