Αν πρόκειται να ανεβάσεις φωτογραφίες από τον δεύτερο – εν… ενεργεία! – γάμο σου στο Facebook, μάλλον πρέπει να βεβαιωθείς πως δεν θα τις δει η no1 σύζυγος!

Αυτό ακριβώς έκανε ο κύριος Richard Barton Jr. στην περιοχή Grand Rapids του Michigan. Σήμερα είναι εκτός φυλακής αλλά για λίγο…

Ο 34χρονος Barton δεν είχε σχέσεις με την πρώτη του γυναίκα, Adina Quarto, για αρκετά χρόνια με τη οποία είχε και έναν 6χρονο γιο. Αν και είχαν συζητήσει για διαζύγιο στο παρελθόν κανένας από τους δύο δεν είχε προχωρήσει τις διαδικασίες.

Όπως είπε η Quarto στο The Grand Rapids Press, “Μου είχε πει πως ήθελε να αγνοήσει την κατάσταση και να παριστάνει πως δεν υπάρχω.”

Ο Barton το 2010 αρραβωνιάστηκε μια γυναίκα που νόμιζε πως είναι διαζευγμένος. Λίγο μετά είχε κάνει ‘φίλη’ στο Facebook τη γυναίκα του και παντρεύτηκε την νέα του σύντροφο postάροντας τις φωτογραφίες του γάμου του στο Facebook profile του.

Δυστυχώς για τον Barton, δεν ρύθμισε ποτέ τα privacy settings στις συγκεκριμένες φωτογραφίες ώστε να μην έχει πρόσβαση η πρώτη του γυναίκα. Η Quarto έβλεπε όλες τις φωτογραφίες ενός γάμου στην παραλία…

Όταν πέρασαν μήνες αλλά χαρτιά διαζυγίου δεν ήρθαν από το… ταχυδρομείο, η Quarto κάλεσε την αστυνομία που συνέλαβε τον άνδρα της.

No comments…