Οι δυνατότητες λήψης βίντεο που έχουν πολλά κινητά σήμερα κάνουν πιο απλή από ποτέ τη λήψη βίντεο ΑΛΛΑ…

… δεν είναι βιντεοκάμερες. Έχουν πολλές ελλείψεις και ποικιλία δυνατοτήτων δεν παρέχεται από τα περισσότερα μοντέλα. Πολύ απλά το αποτέλεσμα όσο καλή μονάδα εικόνας και να έχει το μηχάνημα δεν φέρνει παρά ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

Ένα από τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί η τοποθέτηση μια κάμερας σε μια μικρή συσκευή είναι πως υπάρχει αδυναμία σταθεροποίησης – δεν είναι φτιαγμένη για κράτημα και είναι ελαφριά.

Έτσι τα βίντεο δείχνουν τις περισσότερες φορές κάπως… ‘μεθυσμένα’. Εδώ η εταιρία Midnox σκέφτηκε να βοηθήσει και δημιούργησε μια app που παρέχει σταθεροποίηση σε πραγματικό χρόνο για το iPhone 4.

Η SteadyCam Pro app είναι συμβατή με το iPhone 4 και iOS 4.1 λειτουργικό. Η… μαγεία της αντικραδασμικής δράσης έρχεται με προηγμένους αλγόριθμους επεξεργασίας σήματος που, όπως λέει η εταιρία, διορθώνουν τις κινήσεις του διαφράγματος, κινήσεις που παράγουν λήψεις παραμορφωμένες.

Μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση της app επιτρέπει να εγγράψεις 15 δευτερόλεπτα οπότε θα μπορέσετε να δείτε και μόνοι σας αν το αποτέλεσμα φτάνει όσα υπόσχεται το βίντεο της Midnox.

SteadyCam from midnox on Vimeo.