Αν θέλαμε να συγκεντρώσουμε όλες τις φήμες σε μια φράση δηλαδή…

Περισσότερες ενδείξεις για το ότι η φωτογραφική μηχανή θα έχει και κάμερα και LED flash σε άλλη θέση στο επόμενο, 5ης γενιάς Apple iPhone, δίνει η παραπάνω φωτό η οποία υπάρχει ο ισχυρισμός πως είναι ένα “iPhone 5” εξάρτημα χωρίς ο φλας.

Το – υποτιθέμενο, τμήμα της μηχανής αποκαλύφθηκε από ένα site χθες by Apple.pro (via Google Translate). Το site είχε φωτογραφίες από κάτι που φαίνεται να είναι οι δύο κάμερες, μπροστά και πίσω του επόμενης γενιάς κινητού.

Δεν φαίνεται να υπάρχει το LED στην ίδια θέση με το σημερινό κάτι που δίνει έξτρα επιβεβαίωση στην παρακάτω φωτό, μια φωτό όπου ‘ενδεχομένως’ είναι της θήκης για το επόμενο iPhone. Και αυτή η φωτό είναι… φρέσκια και έρχεται από έναν προμηθευτή αξεσουάρ με ένα mockup του κινητού να δείχνει την μεγαλύτερη (3.7” ή 4”) οθόνη που είπαμε εδώ και καιρό πως ετοιμάζεται.

Τελικά μια ‘εξέλιξη’ – evolution – και όχι επανάσταση, renolution, όπως φαίνεται το ‘επόμενο’…

Τον Φεβρουάριο το ισχυρίζονταν πως η Apple εξέταζε τρεις λύσεις νέα smartphone στο μέλλον. Ένα – φήμη είπαμε…- από αυτά τα πρωτότυπα δε είχε και κανονικό πληκτρολόγιο – “…physical slide-out keyboard”, αν και δεν είναι γνωστό αν υπάρχει η πιθανότητα να βγει στην παραγωγή.