Μας αρέσει το όμορφο. Ακόμη και σε εποχής όπως αυτές είναι να το θαυμάζεις. Και ειδικά όταν ενσωματώνει υψηλή τεχνολογία

Το σκάφος αυτό κατασκευάστηκε το 2010 και είναι τοsuperstar Cakewalk. Αναμένεται να κάνει τις πρώτες… βόλτες του στη Μεσόγειο φέτος και θα αγκυροβολήσει για να το δουν με λεπτομέρεια υποψήφιοι αγοραστές στο Monaco το επόμενο Σαββατοκύριακο, το τριήμερο του μαγευτικού iconic Grand Prix.

Το yacht κατασκευάστηκε από τα ναυπηγεία Derecktor και έχει εξωτερικό σχεδιασμό της Tim Heywood Design. Τα εσωτερικά είναι σχεδιασμένα από την κυρία Elizabeth Dalton και είναι γεμάτα με τριανταφυλλιές και οξιά.

Μια καταπληκτική δημιουργία του… ανθρώπου με μια σπιράλ σκάλα στο εσωτερικό, έναν ανεκλυστήρα που που ενώνει τα 4 καταστρώματα και, φυσικά, άφθονους χώρους.

Με 4 δωμάτια για καλεσμένους και κρεβάτια… king size, 2 ακόμη με διπλά κρεβάτια και ένα ακόμη για προσωπικό/γκουβερνάντα.

Το δε κύριο υπνοδωμάτιο έχει ένα ιδιωτικό κατάστρωμα με “full beam Master stateroom” δεύτερο δωμάτιο, ένα γραφείο, δύο μπάνια, γυμναστήριο, spa, και οδηγεί σε ένα μεγάλο σαλόνι με μπαρ, αίθουσα υποδοχής και, φυσικά, home theatre.

To yacht πωλείται από τους μεσίτες Merle Wood και Burgess ενώ διαθέτει και “μια εντυπωσιακή γκάμα από σκάφη για υδάτινα σπορ και βοηθητικής χρήσης”.

Το Cakewalk κοστίζει €152,500,000 ($213,911,455).