… όπως και το Xbox 720.

Αυτό τουλάχιστον λέει το Just Cause Studio που ισχυρίζεται πως ‘Σημεία πληροφόρησης’ δείχνουν πως οι Next-Gen κονσόλες θα έρθουν το 2014.

Οι εκτιμήσεις συνάδουν απόλυτα και με την άποψη μας στο gadgetfreak. Από την άλλη οι πληροφορίες από τα Avalanche Studios, τους δημιουργούς του Just Cause και του επερχόμενου Renegade Ops, δίνουν το 2014 ως την χρονιά που θα έχουμε τα νέα μηχανήματα.

Αυτό λέει ο κος David Grijns, ο διευθυντής των στούντιο της Avalanche στην Νέα Υόρκη. Είπε λοιπόν στο περιοδικό Edge που οι developers “έχουν κάποιες πληροφορίες” που συνάδουν με την ημερομηνία. Νωρίς το 2014, “είμαστε βέβαιοι πως θα υπάρχει μια τουλάχιστον κονσόλα νέας γενιάς στην αγορά”, είπαν οι άνθρωποι της εταιρίας. Με βάση τα λόγια του Grijns ως “…next generation” δεν καταγράφεται το Wii U, που αναμένεται να έχει υπολογιστική ισχύ στα ίδια, ή λίγο μεγαλύτερα επίπεδα με το PS3 για παράδειγμα.

Το παράθυρο αυτό για λανσάρισμα συνάδει με όσα έχει ακούσει το Kotaku και αυτά που προβλέπουμε με βάση συνεντεύξεις και πληροφορίες…

Το δε στούντιο της Avalanche στις ΗΠΑ, δουλεύει πάνω σε ένα “μεγάλης κλίμακας, online-enabled original IP”, για PC και άλλες μη ανακοινωθείσες πλατφόρμες…