Το καλοκαίρι είναι και η εποχή των αναμνήσεων. Καλό το κινητό αλλά μια κάμερα και ειδικά μικρή σε μέγεθος είναι ένα classic αξεσουάρ για όλους. Η Sony εδώ και λίγες ώρες μας προσφέρει τη λύση της μικρής σε μέγεθος και με απίστευτο ζουμ Handycam SX21E – το νέο μηχανάκι της ιαπωνικής εταιρίας προσφέρει 67x Extended Zoom.

Η νέα SX21E λοιπόν προσφέρει ένα πεντακάθαρο Standard Definition για λήψεις με 57x Οπτικό ζουμ λοιπόν (!) αλλά και το 67x Extended Zoom. Είναι ένα μοντέλο ‘για όλους’ και το αποδεικνύει με το Intelligent AUTO ενώ υπάρχει οθόνη 2.7” Clear Photo LCD για τα preview όλων των βίντεο εκείνη τη στιγμή αντί να περιμένεις να τα μεταφέρεις στον υπολογιστή.

Το παρόν δίνει και το SteadyShot, υπάρχει Face Detection και φως για βίντεο ενσωματωμένο – χρήσιμο για πολλές περιπτώσεις, ενώ μπορείς και να τη συνδέσει με το HD-PG5UB φορητό hard drive για μεταφορά χωρίς PC.

Με το ενσωματωμένο PMB Portable software γίνεται εύκολα το upload σε δημοφιλή sites όπως το YouTube από κάθε Internet-ready PC.

Τα βίντεο εγγράφονται σε Memory Stick ή κάρτα μνήμης SD memory card. Συμπαγής, ανθεκτική, προσιτή και με… ‘τρελό’ ζουμ.

Kudos για τους Sony people.