Μέλη των Anonymous έχουν συλληφθεί ως κατηγορούμενοι για επίθεση DDoS στο PayPal.

Καθώς σχεδόν δεν περνά ημέρα δίχως να ακούσουμε για τους Anonymous η την LulzSec, αυτή τη φορά μαθαίνουμε πως 14 μέλη της κολεκτίβας έχουν συλληφθεί με τις λεπτομέριες να ανακοινώνονται σε δήλωση τύπου.

Οι συλλήψεις έλαβαν χώρα σε ποικιλία χωρών όπως τις ΗΠΑ, την Ολλανδλια και το Ηνωμένο Βασίλειο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο συνελήφθη ένας 16χρονος με την κωδική ονομασία Tflow που είπε πως ήταν και μέρος των LulzSec. Οι ηλικίες όσων συνελήφθησαν κυμαίνονται από 16 έως και 42.

Το PayPal ήταν στόχος αργά το 2010 επειδή η εταιρία υπεύθυνη για online πληρωμένες είχε ανακοινώσει ωπς θα σταματούσε να δέχεται χρήματα για το Wikileaks.

Μαζί με το PayPal, στόχος ήταν η Mastercard και η Visa ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι από τους Anonymous συλαμβάνονται. Τον Ιούνιο είχαμε συλλήψεις στην Ισπανία ενώ 30 άτομα συνελήφθησαν και στην Τουρκία για ‘hacktιβισμό’.

Οι Anonymous ανακοίνωσαν την εβδομάδα που μας πέρασε πως θα δημιουργήσουν το δικό τους κοινωνικό δίκτυο αφού μέλη τους εκδιώχθηκαν από το Google+.