Αν σας αρέσει να έχετε μια ψηφιακή μηχανή για… fun στιγμές, αλλά δεν έχετε βάλει πλώρη για μια από τις όμορφες και ‘ικανές’ κάμερες bridge ή μια χωρίς καθρέπτη DSLR, σε κανονικές διαστάσεις ή Micro Four Thirds τότε η… διαρροή που είχαμε επιβεβαιώνεται.

Η Sony λανσάρει τη νέα slim DSC-TX55 Cyber-shot.

Τι θα δώσει η DSC-TX55 για να μας είναι πιο ελκυστική; Αρχικά την τεχνολογία “By Pixel Super Resolution” που μεγαλώνει την κλίμακα ζουμ σε ένα virtual 10x χωρίς να μειώνει την ποιότητα και με το μάξιμουμ της ανάλυσης (16.2 εκατομμύρια pixel. Ακούγεται ονειρεμένο και είναι και το πρώτο μοντέλο στη σειρά Cyber-shot με ένα “Picture Effect” mode με το οποίο έχεις περισσότερες ‘καλλιτεχνικές’ δυνατότητες χωρίς να είναι αναγκαίο περισσότερο editing software.

Σε άλλα hardware specs έχουμε όλα τα τελευταία μέσα, ενώ η DSC-TX55 είναι ιδιαίτερα ‘λιγνή’ και μόλις με 12.2 χιλιοστά πάχος, η λεπτότερη στην κλάση της.

Αν και… supermodel έχει και δυνατότητα για Full HD AVCHD βίντεο όπως και 16.2-megapixel φωτογραφίες όπως και 3D πλάνα, ενώ με ένα πάτημα κλείστρου έχουμε και ‘κατά ριπάς’ με την πρώτη εικόνα να συλλαμβάνει τόσες πληροφορίες που μια 3D εικόνα δημιουργείται.

Πότε; Τον Σεπτέμβρη…