… μόνο.

Η Comic-Con 2011 τελείωσε αλλά αρχίζει και επισήμως η αντίστροφή μέτρηση για μια από τις πλέον πολυαναμενόμενες ταινίες για τους φαν των κόμικ: “The Avengers” με επίσημη ημερομηνία την 4η Μαΐου του 2012.

Η Marvel μας δίνει μια σειρά από promo εικόνες χάρη στην έκθεση για να teasάρει την ταινία και το καλύτερο είναι η πλήρης ομάδα σε ένα spread που βλέπετε παραπάνω, δημιούργημα της Co-Visual Development Supervisors για τα Marvel Studios.

Οι κύριοι Ryan Meinerding και Charlie Wen μας παρουσιάζουν την Black Widow, τον Iron Man, τον the Hulk, τον Captain America, τον Thor, τον Hawkeye, τον Nick Fury, τη Maria Hill, τον Agent Coulson και ΦΥΣΙΚΑ, το αγαπημένο S.H.I.E.L.D. Helicarrier.

Σκηνοθεσία του Joss Whedon με τους ρόλους των The Avengers στους: Chris Evans (Captain America), Chris Hemsworth (Thor), Robert Downey Jr. (Iron Man), Mark Ruffalo (Hulk), Jeremy Renner (Hawkeye), Scarlet Johansson (Black Widow), Clark Gregg (Agent Coulson), Samuel L. Jackson (Nick Fury) και Cobie Smulders (Maria Hill).