…και μια νέα ‘φουρνιά’ από μοντέρνα & κομψά MP4 players της Sony έρχεται. Κυκλοφορούν πολλά χρώματα, περιλαμβάνουν νέα μοντέλα ενώ τα A-Series και S-Series έχουν και δυνατότητα ασύρματης λειτουργίας μέσω Bluetooth..

Τα Walkman® NWZ-A860 ‘υπόσχονται’ έναν συνδυασμό δυνατό: εξαιρετικό design και ποιότητα ήχου, με ψηφιακή ενίσχυση S-Master MX, LCD οθόνη αφής 2.8” και την εμπειρία της ασύρματης ακρόασης μέσω Bluetooth…

Ο απόλυτος audiophile ήχος: Walkman® NWZ-A860 video MP4 player

Το νέο video MP4 player Walkman® NWZ-A860, με το εκπληκτικό του στιλ, αποτελεί τη ναυαρχίδα των φετινών Sony Walkman® μοντέλων.

Ανεβάζοντας τον εξαιρετικό ήχο σε νέα επίπεδα, το πανέμορφο Walkman A860 είναι η νέα hi σειρά της ιαπωνικής εταιρίας:  διαθέτει ούτε μια, ούτε δύο αλλά πέντε διαφορετικές Clear Audio Technologies.

Ταυτόχρονα η νέας γενιάς τεχνολογία ψηφιακής ενίσχυσης S-Master MX της Sony μειώνει τα επίπεδα του θορύβου και της παραμόρφωσης ακόμη περισσότερο, εξασφαλίζοντας την καλύτερη απόδοση αναπαραγωγής των αγαπημένων σας μουσικών κομματιών.

Εντυπωσιακή και η μεγάλη σε μέγεθος LCD οθόνη αφής των 2.8” θα σας προσφέρει μια εξαιρετική επισκόπηση των φωτογραφιών σας, των βίντεο και των ψηφιακών εξωφύλλων των μουσικών σας άλμπουμ.

Σε συνδυασμό δε με το νέο, έξυπνο περιβάλλον χρήστη (interface), η μεγάλη, φωτεινή οθόνη κάνει ιδιαίτερα εύκολο και διασκεδαστικό το ξεφύλλισμα των προσωπικών σας περιεχομένων,  με ένα απλό άγγιγμα.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα Walkman A Series

Η νέα γκάμα των Walkman® MP3 και video MP4 player θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τα μέσα Αυγούστου 2011…