Είναι τα νέα κομψά μοντέλα S-Frame που οι Sony people σχολιάζουν ως το “…το ιδανικό δώρο για συγγενείς ή φίλους”

C’est simple..!

Απλά τοποθετήστε στην ειδική υποδοχή την κάρτα μνήμης της φωτογραφικής σας μηχανής (συμβατά με Memory Stick PRO Duo™ και SD/SDHC φορμά) και απολαύστε με ευκρίνεια και κάθε λεπτομέρεια τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με πλούσια, ζωντανά χρώματα. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν χρονοδιακόπτη εξοικονόμησης ενέργειας και σας προσφέρουν μια επιλογή ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικές παρουσιάσεις slideshow, καθώς και πολλές επιπλέον επιλογές για την προβολή της λειτουργίας ρολογιού/ημερολογίου.

Φέτος θα δούμε και δύο ‘διαφορετικές’ επιλογές, τα μοντέλα των 18 εκ. (7”) της σειράς ‘Gift’ (DPF-C700WI / C700BI) διαθέτουν μια αποκλειστική διακόσμηση με κρύσταλλα της SWAROVSKI ELEMENTS για να απολαμβάνετε τις αναμνήσεις σας με ακόμη μεγαλύτερη πολυτέλεια.

Όλα τα νέα μοντέλα διαθέτουν χρονοδιακόπτη για την εξοικονόμηση ενέργειας, ένα χαρακτηριστικό το οποίο, εκτός από το περιβάλλον, ωφελεί και την… τσέπη σας. Ο χρονοδιακόπτης μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να θέτει την ψηφιακή κορνίζα σε κατάσταση αναμονής, για να εξοικονομείτε ενέργεια, όποτε δεν τη χρειάζεστε – για παράδειγμα το βράδυ, ή όταν βρίσκεστε στη δουλειά σας.

Οι νέες ψηφιακές κορνίζες S-Frame της Sony θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από το Σεπτέμβριο του 2011.