Η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση για τη ‘μικρή’ πλέον της οικογένειας A7II είναι εδώ.

α7 II

Τι φέρνει; Σε μια εποχή όπου το software δίνει πολύ συχνά φτερά στο hardware, αρκετά που πρέπει να δεις. Για πάμε.

Η Sony προσθέτει στη full frame φωτογραφική μηχανή α7 II μη συμπιεσμένα αρχεία RAW και αυτόματη εστίαση με ανίχνευση φάσης για ταχύτερο και ακριβέστερο αποτέλεσμα

α7 II

Με το δωρεάν firmware update για τις φωτογραφικές μηχανές α7 II, θα προστεθούν μη συμπιεσμένα αρχεία RAW 14-Bit και θα ενεργοποιηθεί η αυτόματη εστίαση με ανίχνευση φάσης, όταν συνδέονται φακοί σχεδιασμένοι για φωτογραφικές μηχανές που δέχονται εναλλάξιμους φακούς, όπως οι φακοί A-mount της Sony, για ταχύτερη και ακριβέστερη αυτόματη εστίαση.

Η α7 II γίνεται η τελευταία full-frame φωτογραφική μηχανή της Sony, μαζί με την α7S II, την α7R II και την RX1R II, που θα προσφέρει εικόνες με μη συμπιεσμένα αρχεία RAW, επιλογή που θα μπορείτε να κάνετε μέσα από το μενού.

A7II_wSAL135F18Z_right-1200

Επιπλέον, γίνεται η δεύτερη φωτογραφική μηχανή της Sony, μαζί με τη ναυαρχίδα της, την α7R II, η οποία θα προσφέρει πλήρως λειτουργική αυτόματη εστίαση με ανίχνευση φάσης με φακό A-mount, επιπλέον του φακού E-mount.

Το firmware update ενεργοποιεί τον αισθητήρα αυτόματης εστίασης με ανίχνευση φάσης και εστιακό επίπεδο 117 σημείων στην α7 II για φακούς πέρα από τους native FE φακούς της Sony.

Αυτό ισχύει και για τη μεγάλη συλλογή φακών A-mount της Sony, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με τον προσαρμογέα τοποθέτησης φακών LA-EA3.

A7II_

Εκτός από αυτές τις αναβαθμίσεις στις λειτουργίες της, θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα να συνδέσετε το κουμπί MOVIE σε ένα προσαρμοσμένο κουμπί.

Το νέο firmware, έκδοση 2.0, θα είναι διαθέσιμο για λήψη χωρίς κανένα κόστος μέσω του site ηλεκτρονικής υποστήριξης της Sony, www.esupport.sony.com στη σελίδα προϊόντων για το μοντέλο ILCE-7M2.

Η φωτογραφική μηχανή α7 II είναι συμβατή με τη σειρά φακών α-mount της Sony, που ολοένα και μεγαλώνει, και η οποία αριθμεί, πλέον, 64 διαφορετικά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων 13 native FE full frame φακών. Το 2016, η Sony σκοπεύει να δημιουργήσει μια σειρά φακών native FE με περισσότερα από 20 διαφορετικά μοντέλα.