Η Sony με υπερηφάνεια επεκτείνει την ήδη καθιερωμένη σειρά οικιακού κινηματογράφου με τον νέο δέκτη AV, τον STR-DH790, ο οποίος διαθέτει ευέλικτη διαμόρφωση 5.1.2 καναλιών, ενώ παράλληλα υποστηρίζει Dolby Atmos και DTS:X, και προσφέρει ισχυρό κινηματογραφικό ήχο surround που προσαρμόζεται στις προτιμήσεις και το περιβάλλον σας.

Συνδυάστε τα για την απόλυτη εμπειρία

Ανακαλύψτε την εμπειρία της αναπαραγωγής Blu-ray σε 4K Ultra HD, απολαμβάνοντας ακόμα και τη μικρότερη λεπτομέρεια, καλύτερα από ποτέ, και νιώστε σαν να βρίσκεστε μέσα στην ταινία που διαδραματίζεται μπροστά σας. Ο δέκτης DH790 διαθέτει επίσης λειτουργίες HDR10 και είναι συμβατός με Dolby Vision. Ο συνδυασμός του X700 με τον DH790 σάς χαρίζει έναν εξαιρετικό ήχο συνδυασμένο με υπέροχη ποιότητα εικόνας.

Για πραγματικά κινηματογραφικό ήχο που ταιριάζει με την ολοζώντανη κινηματογραφική εικόνα, συνδυάστε αυτά τα δυο μοντέλα μαζί. Ο δέκτης DH790 υποστηρίζει Dolby Atmos και DTS:X και γεμίζει το χώρο σας με ήχους από παντού, επάνω και γύρω σας, όπως τον κεραυνό που σκίζει τον ουρανό, ή τις σειρήνες του περιπολικού που σας προσπερνά μέσα στους δρόμους της πόλης, κι όλα αυτά χάρη στο setup των 5.1.2 καναλιών.

Ο δέκτης DH790 σχεδιάστηκε, έχοντας κατά νου το μέσο καθιστικό, ενώ το set up των ηχείων του είναι πολύ εύκολο,χάρη στο αυτόματο σύστημα setupηχείων AdvancedD.C.A.C (DigitalCinemaAutoCalibration). Μετο μικρόφωνο που διαθέτει, το Advanced D.C.A.Cχρησιμοποιείμιασειράαπόδοκιμαστικούςτόνουςγιανα καθορίσειτακατάλληλαεπίπεδα του ηχείου, βάσει της θέσης των ηχείων που έχει ανιχνευτεί, σε σχέση με τις ακουστικές ιδιότητες του χώρου σας.

Το μοντέλο STR-DH790 θα κυκλοφορήσει τον Μάϊο του 2018. Είναι συμβατό με 4K/HDR καθώς και με το τελευταίο φορμά HDR10 και DolbyVision