… με το λειτουργικό της.

Η εταιρία ρίχνει μια διόρθωση (patch) για μερικά προβλήματα που έχει το νέο της λειτουργικό Lion.

Η Apple έχει μια ιστορία γνωστή για την εταιρία που πάντα αρνείται πως έχει προβλήματα το software της και έτσι οι αναβαθμίσεις της updates για λειτουργικά όπως το Lion δείχνουν τα όσα συμβαίνουν ‘εσωτερικά’. ΄

Η κύρια αναβάθμιση πάντως έχει σαν στόχο να διορθώσει το πρόβλημα που έκανε το σύστημα να ‘κρεμάει’ όταν κανείς έβλεπε ένα βίντεο στον Safari ή και τον ήχο να σταματά όταν χρησιμοποιούσε κανείς ΗDMI ή οπτική σύνδεση.

Οι δε χρήστες του Lion έχουν αρχίσει να γκρινιάζουν και για το WiFi με προβλήματα όταν μεταφέρουν δεδομένα σε ένα νέο Mac που τρέχει Lion. Η Apple ισχυρίζεται πως και τα δύο αυτά προβλήματα έχουν… επιδιορθωθεί. Οι χρήστες Lion παραπονούνται πως τα main admin accounts τους εξαφανίστηκαν όταν έκαναν αναβάθμιση σε Lion, κάτι που φαίνεται να διορθώθηκε.

Για το δε 2011 MacBook Air, η Apple έχει εφαρμόσει τα ίδια updates, αλλά και ένα επιπλέον πρόβλημα που έκανε το Air να bootάρει όταν το MagSafe ήταν συνδεδεμένο και είχε σχέση με τις οθόνες να κάνουν ύστερα flicker.

Ο δε Mac mini επίσης είχε ένα πρόβλημα στη θύρα SD που δούλευε πιο αργά από ότι έπρεπε και διορθώθηκε. Για δε το πρόβλημα που αναφέρεται με την ταχύτητα λειτουργίας δεν λέγεται τίποτα στα updates και μέχρι τώρα το fudzilla δεν έχει αναφορές για μηχανήματα Apple που πάνε πιο γρήγορα….