Είναι από τα αυτοκίνητα που περιμέναμε να δούμε στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης. Ένας γεμάτος… θράσος πιθανός διάδοχος του Land Rover.

Η εταιρία παρουσίασε λοιπόν τα DC100 και DC100 Sport, και από όσο μπορεί να κρίνει κανείς αυτό θα είναι σε μεγάλο ποσοστό το επόμενο Defender που θα έχουμε στις αντιπροσωπείες το 2015.

Δύο πρωτότυπες σχεδιάσεις που είναι στημένες πάνω σε μια πλατφόρμα ελαφριά, από ανάμεικτα κράματα και 2,540 χιλιοστά μήκος.

Το DC100 στοχεύει να αποτελεί το πιο ‘ανθεκτικό’ μοντέλο ενώ το DC100 Sport έχει σαν στόχο την ψυχαγωγία. Βασικά στοιχεία; λειτουργικότητα, ανθεκτικότητα, μεγάλη αντοχή και ‘ελκυστική’ παρουσία.

Υλικά από το… διάστημα αλλά και με βάση τα αθλητικά είδη. Σε αυτά το Superfabric, ένα υλικό σχεδόν αδύνατο να καταστραφεί. Μαύρο και γκρι Ultrafabric, ένα υλικό που έχουν τα super yachts. Αντι-μικροβιακό, αντιστέκεται στο νερό και στην γήρανση από τον ήλιο.

Στην καμπίνα φυσικά η ευελιξία με σειρά τεχνολογιών όπως την Terrain-i, μια συσκευή που ανιχνεύει πιθανούς off-road κινδύνους, την Wade Aid τεχνολογία sonar που ανιχνεύει το βάθος του νερού και το σύστημα Terrain Response System για να λειτουργεί το αυτοκίνητο σε κάθε έδαφος.

Δείτε το. Σας έχουμε μια gallery γεμάτη κορυφαίο σχεδιασμό.