Αν και είμαστε την εποχή των Windows 7 τα -πραγματικά εντυπωσιακά σε πρώτη όψη Windows 8, θα είναι η νέα πραγματικότητα στα PC τέτοια εποχή του χρόνου…

Το σίγουρο είναι πως η Dell θα είναι από τις εταιρίες που θα είναι κάπου μέσα ‘στην εικόνα’ των Windows 8 και μένει να δούμε πως θα χειριστεί η Microsoft το θέμα των tablet. Σε συνέντευξη λοιπόν στο Dell World στο Texas, πριν λίγες ώρες, ο κος Michael Dell είπε στους δημοσιογράφους πως η εταιρία του εξετάζει Windows 8-powered tablet.

Για εκείνους που έχουν κάποια εικόνα του Αndroid-powered Streak, αυτό σημαίνει πως η Dell είχε ακολουθήσει το σχέδιο “για να δούμε τι θα πει ο καταναλωτής” και μέχρι εκεί.

Ναι, απέτυχε βέβαια, αν και δεν ήταν κακό tablet, αλλά τώρα παρόμοια φαίνεται πως θα είναι και η θέση της εταιρίας με τα Windows 8 . Όσο για τι σημαίνουν αυτά για εμάς; Ναι, το iOS είναι σήμερα πολύ δυνατό, το Android 3.2 επιτέλους πολύ σωστό προϊόν ενώ το Ice Cream Sandwich θα είναι ακόμη πιο ώριμο. Θέλουμε και τον ανταγωνισμό των Windows 8 γιατί ακόμη και να ΄φεύγουν σαν ζεστό ψωμί’ από τα ράφια τα Windows 8 tablet, ο ανταγωνισμός για εμάς όλους είναι ΜΟΝΟ καλός :)!