Οι αναβαθμίσεις της AMD που γίνονται σε μηνιαία βάση για την κάρτα Catalyst άργησαν μεν αλλά τεχνολογικά τις αναφέρουμε γιατί προσθέτουν κάτι εντυπωσιακό….

Στους unified desktop Catalyst 11.10 drivers υπάρχει πλέον υποστήριξη για τις διαμορφώσεις οθονών Eyefinity 5×1 σε portrait και landscape modes.

Ταυτόχρονα το maximum της υποστηριζόμενης ανάλυσης έχει φτάσει τα 16000 x 16000 pixel σε όλη τη σειρά των AMD Radeon HD 6000 series, αλλά μόνο για εφαρμογές DirectX 11. Υπάρχει και ρύθμιση bezel compensation για οθόνες με διαφορετικές πυκνότητες εικονοστοιχείων – pixel densities.

Υπάρχουν λύσεις για το Battlefield 3 στο Catalyst 11.10 V3 preview driver που είχαμε μέσα στην μήνα. Με αυτές δεν λύνονται πολλά και σε OpenGL games.

Οι χρήστες CrossFire κατεβάζουν τα 11.9 CAP4 Catalyst Application Profiles που λύνουν προβλήματα με το CrossFire mode και δίνουν καλύτερο scaling στο Battlefield 3.

Βελτιώνονται και οι επιδόσεις CrossFire για τα Deus Ex Missing Link, F1 2011, Dead Island και την έκδοση DX9 του Arkham City.