Οι δύο εταιρίες δείχνουν μάλλον στην έκθεση που έρχεται ένα δεύτερο Intel-powered smartphone…

Αυτό λένε οι Κorea Times με τη μυστηριώδη συσκευή να τρέχει το Google Android λειτουργικό και να έχει στην καρδιά τον επεξεργαστή Intel Medfield και το αντίστοιχο chipset. Κάτι βέβαια μάλλον… επικοινωνιακό αφού αν και κάτι κινείται με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή α) πολλοί αμφιβάλουν αν η LG έχει μέλλον με το Android και β) ο επεξεργαστής αυτός είναι άκρως ενεργοβόρος.

“Personally, I doubt that LG Electronics will release phones running on Android software based on any Intel platform,” είπε στέλεχος της LG εκφράζοντας τις αμφιβολίες του για το αν η εταιρία θα λανσάρει άλλα κινητά με Android και καθώς επικοινώνησαν μαζί του οι Korea Times. Το ίδιο στέλεχος σχολίασε πως είναι πιθανό η LG να ‘σπρώξει’ κινητά για χάρη της Intel – reference mobiles, με πολλά χρήματα από την πλευρά της Intel για την προώθηση.

Από την άλλη τον Μάρτιο θα έχει λανσαριστεί και με τη CES κοντά το ΠΙΟ πιθανό είναι η LG να γίνει ότι η Nokia για την Microsoft. Ένας δυνατός ‘πληρωμένος’ σύμμαχος μήπως και κάνουν κάτι μέσα στην αγορά των mobile συστημάτων…