Κάτι μαθαίνουμε για την οθόνη του Galaxy S III, με μια Κορεατική πληροφόρηση να μιλά για οθόνη στις 4.65-inch 720p όπως του Galaxy Nexus τελικά αλλά ΟΧΙ με την τεχνολογία pentile panel.

Σύμφωνα με το DDaily λοιπόν , το Galaxy S III θα χρησιμοποιεί τεχνολογία Super AMOLED Plus με ανάλυση 1280 x 720 για πυκνότητα 316ppi density, οθόνη κοντά σε αυτή του Phone 4S’ Retina Display. Οι δε φήμες μιλούν και για μια άλλη συσκευή, την  GT-i9300 που θα είναι midrange μοντέλο τελικά.

Οι οθόνες Pentile έχουν δημιουργήσει ζητήματα σε αγοραστές smartphone αφού είναι σύστημα με εναλλαγή ανάμεσα σε κόκκινα και μπλε pixels ανάμεσα σε πράσινα pixels, ενώ το pixel leading που λείπει είχε σαν αποτέλεσμα το Galaxy Nexus και άλλες συσκευές να έχουν κόκκο – grainy, εικόνα σε κείμενο και σε εικόνες.

Για το μοντέλο αυτό ακόμη όπως έχουμε πει μιλάμε για κεραμικό περίβλημα και NFC , το ψηφιακό πορτοφόλι δηλαδή…

Επιπλέον είπαμε και για το Samsung GT-i9300, τη midrange συσκευή που σε μετρήσεις – benchmarking στο PowerBoard, τρέχει με 1.4GHz Exynos dual-core επεξεργαστή και με Mali 400MP γραφικά σε 600 x 1024 οθόνη όπως λέει το Android Community.