Σειρά VAIO T 13 – με αφή…

Η αφή και η κομψότητα συνδυάζονται πολύ όμορφα στη σειρά φορητών υπολογιστών VAIO T 13, η οποία χρησιμοποιεί άριστης ποιότητας υλικά, όπως μαγνήσιο και αλουμίνιο. Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία αφής, αυτό το κομψό Ultrabook, έχει μία οθόνη αφής 33,7 εκ. (13,3″) υψηλής απόκρισης και επεξεργαστές Intel® Core™, τελευταίας γενιάς, καθώς και το γρήγορο σύστημα αποθήκευσης SSD. Η εργασία και η διασκέδαση γίνονται τώρα πιο απλά. Κάντε scroll στις σελίδες του Internet, περιηγηθείτε στα έγγραφα και εξερευνήστε τη συλλογή μέσων σας – όλες αυτές οι λειτουργίες βελτιώθηκαν από τη λεπτή εμπειρία αφής των Windows 8. Ακόμα, μπορείτε να γίνετε πιο αποδοτικοί με τη λειτουργία Rapid Wake + Eco: απλά ανοίξτε το καπάκι του υπολογιστή και θα είναι έτοιμος για χρήση σε ελάχιστο χρόνο.

Σειρά VAIO E 14P – η μεσαία γκάμα…

Η αφή είναι το κύριο χαρακτηριστικό της κομψής, εύχρηστης σειράς φορητών υπολογιστών VAIO E. Απολαύστε παιχνίδια, εφαρμογές και τη συλλογή των μέσων σας στην οθόνη αφής 35,5 εκ. (14”). Δεν υπάρχει πλαίσιο γύρω από την πλήρως ευθυγραμμισμένη οθόνη και αυτό βελτιώνει την εμφάνισή της.

Με τους επεξεργαστές Intel, τελευταίας γενιάς, το μεγάλο χώρο αποθήκευσης και τα ομαλά γραφικά, έχετε ό,τι χρειάζεστε. Τα κομψά χαρακτηριστικά του σε ασημί και το λογότυπο VAIO, σχεδιασμένο με διαμάντι, στο καπάκι της οθόνης, που είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Σειρά VAIO L – με 24άρα multi-touch…

Η λειτουργία αφής βελτιώνει την απόλυτη εμπειρία στη χρήση υπολογιστή, που τα συνδυάζει όλα σε ένα, στη νέα σειρά φορητών υπολογιστών VAIO L. Χάρη στη μηχανή επεξεργασίας X-Reality, που υπάρχει μέσα στις τηλεοράσεις BRAVIA, θα απολαμβάνετε εντυπωσιακά πιο καθαρές και φυσικές εικόνες σε μία όμορφη οθόνη multi-touch 61 εκ. (24”).

Για να έχετε μία ακόμα πιο ικανοποιητική εμπειρία στην ψυχαγωγία, η τεχνολογία S-Force Front Surround 3D σάς εξασφαλίζει ήχο που θα γεμίζει το δωμάτιο από το σύστημα ηχείων 2,1 καναλιών με αποκλειστικό subwoofer.

Η νέα οικογένεια φορητών υπολογιστών VAIO με αφή από τη Sony θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τα τέλη Οκτωβρίου 2012.