Τα πεντακόσιες χιλιάδες τεμάχια σε ελληνικά νοικοκυριά έφτασε η νέα NEOTION POCKET NP4+ FTA που διαθέτει τον καινοτόμο επεξεργαστή της εταιρίας NP4+ παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη και πιο διευρυμένη συμβατότητα με τις LCD & Plasma τηλεοράσεις της αγοράς.

Όταν η τηλεόραση διαθέτει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη DVB-T MPEG-2 και Θύρα CI, η νέα NEOTION Pocket FTA NP4+ αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση αποκωδικοποιητή για το σήμα MPEG-4 AVC H.264.

Τα θετικά με το gadgetάκι; Με μια εύκολη, απλή και φιλική Plug-n-Play προς τον χρήστη διαδικασία εγκατάστασης, η tv αποκτά πρόσβαση σε κανάλια MPEG-4 χωρίς επιπρόσθετο εξωτερικό αποκωδικοποιητή ή καλώδια, ενώ όλες οι λειτουργίες συνεχίζουν να γίνονται από το τηλεχειριστήριο της TV.

Σε μεγάλο βαθμό μια εξαιρετική… idea για το analogue switch off στις 14 Δεκεμβρίου 2012 από το κέντρο εκπομπής Χορτιάτη Θεσσαλονίκης – και 1.5 εκατομμύριο πολίτες σε digital μετάβαση…

Το NEOTION Pocket FTA NP4+ έχει 2 χρόνια εγγύηση ενώ σχετική λίστα συμβατότητας όλων των μοντέλων και κατασκευαστών θα βρείτε στο www.majar.gr/neotion