Για να αποθανατίσουμε τις Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις ή το φωτεινό μας ρεβεγιόν…

Αποδράσεις στη φύση ή τα γέλια της παρέας στο πάρτυ του ρεβεγιόν θα παραμείνουν ζωντανά επιλέγοντας τα χρηστικότερα προϊόντα ψηφιακής απεικόνισης της Sony.

Ιδανική για τα ταξίδια, η φωτογραφική DSC-HX20V είναι πραγματικά μια απίστευτη σε ποιότητα εικόνας επιλογή χωρίς να υπάρχει ανάγκη για μεγάλο ‘πακέτο’ στην τσέπη. Μπορείτε να τη μεταφέρετε οπουδήποτε μαζί σας, ενώ έχει πολλές δυνατότητες και πολύ υψηλή απόδοση, χωρίς να υστερεί στην ποιότητα της εικόνας. Με εξελιγμένο αισθητήρα, νέο EXMOR επεξεργαστή, αλλά ΚΑΙ φακό G…

Εξαιρετική tech ιδέα επίσης, η compact system ψηφιακή φωτογραφική NEX-5R ένα μηχάνημα με εξαιρετική εικόνα ειδικά σε χαμηλό φωτισμό αλλά και με ενσωματωμένο Wi-Fi – και είναι η ιδανική φωτογραφική μηχανή για οικογενειακές φωτογραφίες, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν την εικόνα, να ρυθμίζουν την έκθεση της μηχανής και να ελέγχουν το κλείστρο, ασύρματα, μέσω του smartphone τους.

Δράση, δράση…

Για ένα δώρο στα active μέλη της παρέας, η Sony προνόησε Για τους λάτρεις των σπορ, προσφέρει μία βιντεοκάμερα που μπορεί να φορεθεί. Η fun action-cam HDR-AS15 με τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot της Sony για εκπληκτικά ομαλές λήψεις. Το ιδανικό εργαλείο για να τραβήξετε σκηνές extreme sports.

Χριστούγεννα σημαίνει… να «μοιράζεσαι»!

Δες το και απλά… κράτησε χαρτζιλίκι! Λεπτό, πανίσχυρο και χρήσιμο σε κάθε στιγμή στο σπίτι και όχι μόνο..

Αν ψάχνετε ένα δώρο για να το μοιράζεστε με όλους στο σπίτι, αποκτήστε το νέο μέλος της οικογένειας κινητών συσκευών από τη Sony , το Xperia™ Tablet S και συνδέστε την οικογένειά σας με το συναρπαστικό κόσμο της ψυχαγωγίας. Τετραπύρηνο και με εκπληκτική εικόνα στην οθόνη…

Κομψό και εύχρηστο το Xperia Tablet S διαθέτει και τη λειτουργία ‘Guest mode’, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε ξεχωριστά προφίλ για τα μέλη της οικογένειάς σας και για τους επισκέπτες σας. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε wallpaper, εικονίδια και πρόσβαση σε εφαρμογές, έτσι ώστε κάθε μέλος της οικογένειας να απολαμβάνει μια απόλυτα εξατομικευμένη εμπειρία.