Την κορυφαία τηλεόραση. Γιατί όχι; Δεν είμασταν καλά… παιδιά; Και το νέο ‘μεγάλο’ της Sony έχει ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη ενώ είναι ουσιαστικά η πιο εξελιγμένη τηλεόραση με τοπικό έλεγχο φωτισμού – local dimming, στην κόσμο και υπόσχεται το απολύτως κορυφαίο μαύρο.

Σε 55 και 65 ίντσες…

Μια τηλεόραση που δείχνει άριστα τις σκοτεινές σκηνές. Έχει υπέρτατο μαύρο και τοπική διαχείριση φωτισμού πραγματική – Local Dimming. Masterpiece.

Με τις λυχνίες LED σε ακριβείς ζώνες πίσω από την εικόνα, για να αυξήσει ή να μειώσει τη φωτεινότητα εξοικονομεί και ενέργεια ενώ αποκαλύπτει πολλές περισσότερες λεπτομέρειες και προσφέρει υψηλότερη αντίθεση από μία συμβατική τηλεόραση LED.

Και άλλες λεπτομέρειες;

Μετά αναλαμβάνει η X-Reality PRO, ο επεξεργαστής εικόνων από τη Sony που υπόσχεται πως βελτιώνει και ένα βίντεο στο Internet, είτε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα, ή ακόμα η πιο πρόσφατη ταινία σε 3D.


Tέλος δίνει πρόσβαση και το Sony Internet TV, “το μόνο όριο είναι η φαντασία σας”
όπως λέει η εταιρία με το Sony Entertainment Network, μέσω του ενσωματωμένου Wi-Fi: Twitter™, το Facebook®, το YouTube™, το Skype™ και άλλα.

Η HX95 είναι όμως και τόσο όμορφη, όσο και οι εικόνες που προβάλλει με έναν μινιμαλιστικό σχεδιασμό και βάση από αλουμίνιο – ναι, όχι πλαστικό, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και σε 6 μοίρες.

Κορυφαία.