Μια πρώτη, με ελληνικά χρώματα, ματιά σε υπέροχες tv…

HT-CT770

Η Sony φέρνει στην Ελλάδα τη νέα σειρά τηλεοράσεων 4K Ultra HD και Full HD LED BRAVIA™.

Φέτος την Άνοιξη, “μπείτε” στην εικόνα με τις νέες τηλεοράσεις BRAVIA
Μείνετε πάντα δικτυωμένοι και σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων τηλεοράσεων 4K Ultra HD και Full HD LED BRAVIA™, στην Ελλάδα. Οι νέες τηλεοράσεις προσφέρουν έναν ιδανικό συνδυασμό εμφάνισης, τεχνολογίας, υπηρεσιών και περιεχομένου, χαρίζοντάς την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης.

Η ανακοίνωση της Sony έγινε στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων τηλεοράσεων σε δημοσιογράφους, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο lounge bar restaurant Rakkan, στην Κηφισιά.

Τι μας υπόσχεται η ιαπωνική εταιρία;

Με την κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου που προσφέρουν οι νέες τηλεοράσεις, οι θεατές μπορούν να βιώσουν ρεαλιστικά την ένταση της κάθε σκηνής, αλλά και να μοιραστούν δυνατά συναισθήματα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσω του social viewing.

Η Sony πραγματοποίησε ένα ξεχωριστό διασκεδαστικό και διαδραστικό happening για να αποδώσει στους καλεσμένους της εκδήλωσης πώς η παρακολούθηση τηλεόρασης με τη νέα σειρά BRAVIA, μεταφέρει τους θεατές “μέσα στην εικόνα”, για μια εμπειρία, πέρα από τη θέαση.

Οι καλεσμένοι ήταν αυτοί που “πρωταγωνίστησαν” σε αγαπημένες σκηνές και “μεταφέρθηκαν” στο χώρο και το χρόνο, μέσα από την τεχνική του Green Screen που χρησιμοποιείται ευρέως στα τηλεοπτικά studios. Οι πιο “τολμηροί”, επέλεξαν να φωτογραφηθούν σε ειδυλλιακά ή διασκεδαστικά σκηνικά, από τη ζούγκλα του Αμαζονίου, μια εξωτική παραλία, και ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, μέχρι δράκους και ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Μοιραστείτε την τηλεοπτική σας εμπειρία με όλους!

Με τη νέα λειτουργία Social Viewing, των τηλεοράσεων BRAVIA, μπορείτε να μοιραστείτε κάθε σκηνή και συναίσθημα, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή κατ’ ευθείαν στον twitter λογαριασμό σας ή στο skype.

Τέλος, για τους ποδοσφαιρόφιλους, οι νέες τηλεοράσεις BRAVIA διαθέτουν, επιπλέον, την λειτουργία Live Football, για να παρακολουθείτε τους αγαπημένους σας αγώνες με την καλύτερη δυνατή πιστότητα, σαν να βρισκόσασταν στη θέση του διαιτητή, ενώ μπορείτε να δείτε πληροφορίες και νέα από τη FIFA.