Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 της FIFA™ από μία Sony 4K TV στο πλησιέστερο κατάστημα ηλεκτρονικών…

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να χαθείτε στην ατμόσφαιρα, τα χρώματα και τη δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 της FIFA™; Αποκτήστε τη νέα τηλεόραση BRAVIA™ 4K και απολαύστε όλο τον ενθουσιασμό της Βραζιλίας με εντυπωσιακές εικόνες και ήχο.

X9_Screenfill_Angle

Η BRAVIA X9, η επίσημη 4Κ τηλεόραση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 της FIFA™ ηγείται της φετινής σειράς τηλεοράσεων 4K, από τη Sony, και ανεβάζει το επίπεδο ψυχαγωγίας σας όσο ποτέ άλλοτε, ενώ, παράλληλα, φέρνει την πραγματική ατμόσφαιρα του σταδίου στο σπίτι σας.

HT-CT370_B

Ακόμα και αν παρακολουθείτε συνηθισμένες αναμεταδόσεις HD, η μοναδική τεχνολογία 4K X-Reality PRO της Sony αναβαθμίζει τις εικόνες και προσφέρει εκπληκτικές λεπτομέρειες με 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από την HD. Θα βλέπετε ακόμα και κάθε φύλλο του γρασιδιού στον αγωνιστικό χώρο, ακόμα και την απόλυτη αυτοσυγκέντρωση στο πρόσωπο των παικτών πριν βγουν στο τερέν.

Αγγίξτε το κουμπί και η λειτουργία Live Football Mode θα αναπαράγει τον αυθεντικό ήχο του γεμάτου κόσμο σταδίου. Το νέο interface της Bravia ενσωματώνει τα ποδοσφαιρικά νέα αλλά και τις καλύτερες στιγμές των αγώνων από τη FIFA™ και άλλες πηγές. Με τη λειτουργία Social Viewing θα συνδέεστε με το πάθος των άλλων οπαδών και θα διαβάζετε στην οθόνη tweets σε πραγματικό χρόνο, όσο εξελίσσεται η δράση. Χάρη στο video chat με Skype, μπορείτε ακόμα να μοιράζεστε την εμπειρία σας με τους φίλους και τους δικούς σας σε ολόκληρο τον κόσμο, όσο θα βλέπετε το παιχνίδι.

Το ποδόσφαιρο σε 4K έρχεται κοντά σας

Οι καλύτερες στιγμές του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 της FIFA™ θα προβάλλονται σε επιλεγμένα καταστήματα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να βιώσετε τη χαρά του ποδοσφαίρου σε εξαιρετική ανάλυση 4Κ με εκπληκτικές λεπτομέρειες και ήχο, στις τηλεοράσεις BRAVIA X95 και X9.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα με τα συνεργαζόμενα καταστήματα:

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΗ
SONY CENTER GOLDEN HALL ΑΘΗΝΑ
SONY CENTER ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ
MEDIA MARKT ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΗΝΑ
MEDIA MARKT ΡΕΝΤH ΑΘΗΝΑ
MEDIA MARKT ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΘΗΝΑ
MEDIA MARKT ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΘΗΝΑ
MEDIA MARKT ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΘΗΝΑ
MEDIA MARKT ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ
ΠΛΑΙΣΙΟ THE MALL ATHENS ΑΘΗΝΑ
ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΘΗΝΑ
ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΘΗΝΑ
ΠΛΑΙΣΙΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΘΗΝΑ
ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΑΓΟΥΛΑ ΑΘΗΝΑ
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ THE MALL ATHENS ΑΘΗΝΑ
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ SMART PARK ΑΘΗΝΑ
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΑ
MEDIA MARKT ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
MEDIA MARKT ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
MEDIA MARKT ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
PUBLIC ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
PUBLIC COSMOS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΕYΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ