Το νέο ταλαντούχο πουλέν της Sony σχεδιάστηκε για να ικανοποιεί τον ανήσυχο ταξιδιώτη, που κρύβεται μέσα σας, όταν συλλαμβάνετε τις πιο ανεπαίσθητες λεπτομέρειες, ή απαθανατίζετε τη στιγμή. Η πιο ελαφριά compact φωτογραφική μηχανή στον κόσμο1, στην κατηγορία της, θα είναι δίπλα σας σε κάθε σας ταξίδι.

Cyber-shot DSC-HX90V  4

Χάρη στο υψηλής ποιότητας οπτικό ζουμ 30x, που διαθέτει η HX90, καμία απόσταση δεν θα σας σταθεί εμπόδιο, μπορείτε να τραβάτε πιο κοντά σας τις σκηνές και να γυρίζετε βίντεο με εξαιρετικές λεπτομέρειες.

Cyber-shot DSC-HX90V  3

Είτε βρίσκεστε στην παραλία, είτε βλέπετε τα αξιοθέατα μιας πόλης ή ακόμα και όταν τρώτε σε ένα εστιατόριο, η HX90 είναι τόσο μικρή, που μπορείτε να την παίρνετε παντού μαζί σας, μέσα στην τσάντα ή την τσέπη σας. Μην σας ξεγελάνε οι μικρές διαστάσεις της HX90, διαθέτει λειτουργίες, όπως τη fully automatic για να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες ή μια σειρά από μη αυτόματες επιλογές χειρισμού, για να εξελίξετε το φωτογραφικό σας ταλέντο. Διαθέτει, επίσης, μια εξαιρετικά γρήγορη αυτόματη εστίαση, τη λειτουργία Optical SteadyShot και το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων, που μειώνει το κούνημα της μηχανής σε φωτογραφίες ή βίντεο όταν κάνετε ζουμ από μεγάλες αποστάσεις.

Πρώτη φορά στη θάλασσα με το παιδί; Αυτή είναι μια στιγμή που πρέπει να κρατήσετε σε βίντεο! Μην ανησυχείτε, με τη λειτουργία movie μπορείτε να συλλαμβάνετε εξαιρετικά ομαλή δράση σε Full HD με μεγάλη ανάλυση και ήχο υψηλής ποιότητας.

Το υπερβολικό φως του ήλιου μπορεί, κάποιες φορές, να προκαλέσει προβλήματα στη φωτογραφία, αλλά όχι με το ηλεκτρονικό σκόπευτρο. Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες φωτισμού στις οποίες κάνετε τις λήψεις σας, είτε βρίσκεστε στην έρημο Σαχάρα, είτε στο Αιγαίο, το σκόπευτρο εντοπίζει τις προτιμήσεις προβολής, που έχετε, όταν το έντονο φως σάς δυσκολεύει να δείτε την οθόνη σας.

Γίνονται όμως φωτογραφίες διακοπών χωρίς selfie; Τραβήξτε πανεύκολα selfies στην παραλία, το βουνό ή την πόλη με την HX90. Η LCD οθόνη της περιστρέφεται κατά 180 μοίρες, για να μπορείτε να βλέπετε ακριβώς πώς θα φαίνεστε στις φωτογραφίες σας.

Cyber-shot DSC-HX90V

Cyber-shot DSC-HX90V  5

Cyber-shot DSC-HX90V  6

Cyber-shot DSC-HX90V  2

Ότι είδους διακοπές επιλέξετε να κάνετε φέτος, αξίζει να τις μοιραστείτε. Ανεβάστε άμεσα κι εύκολα τις φωτογραφίες σας (και κάντε τους φίλους σας να πρασινίσουν από τη ζήλια τους). Η HX90V συνδέεται μέσω Wi-Fi στο τηλέφωνό ή το tablet σας, ενώ με το ενσωματωμένο GPS, οι φίλοι και οι δικοί σας θα ξέρουν ακριβώς που βρίσκεστε.

Στις πολύτιμες στιγμές σας αξίζει ένα ασφαλές μέρος για να φυλαχτούν. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας μια κάρτα μνήμης γρήγορης απόδοσης. Η SD κάρτα SF-UX2 της Sony έρχεται να σας προσφέρει υψηλή ταχύτητα και υποστήριξη για λήψη φωτογραφιών και ταινιών HD. Είναι ανθεκτική στις πτώσεις και στις υψηλές θερμοκρασίες, για να είστε σίγουροι ότι οι αναμνήσεις σας θα είναι ασφαλείς όπου κι αν πάτε.