…ή πως θα αγοράζεις ένα αυτοκίνητο με την πιο extreme Holographic τεχνολογία.

Volvo Microsoft HoloLens

Η τεχνολογία HoloLens, τα super προηγμένα virtual reality γυαλιά που υπόσχεται η εταιρία από το Redmond πως θα φέρει επανάσταση, τώρα θα χρησιμοποιείται στα καταστήματα της Volvo. Με αυτή η εταιρία ετοιμάζει ένα virtual car showroom στο οποίο – ναι, όπως στο Minority Report και τα Ironman, θα μπορεί κανείς να ελέγχει ένα ολόγραμμα του αυτοκινήτου που θα αγοράσει και να ‘διαλέξει’.

Volvo Microsoft HoloLens 2

“HoloLens offers the freedom to create a bespoke experience which customers can steer themselves. Imagine using mixed reality to choose the type of car you want – to explore the colours, rims, or get a better understanding of the features, services and options available,” λέει ο κος Björn Annwall από τη θέση του Senior Vice President, Marketing, Sales and Service στη Volvo Cars.

Το 2016

Με τα demo ήδη θα ετοιμάζονται και με βάση ένα S90 premium sedan που θα δει το κοινό στη North American International Auto Show στο Detroit το Γενάρη, το HoloLens μοιάζει να βρίσκει, όπως και όλη η τεχνολογία αυτή, το δρόμο προς τη χρήση στην πραγματική ζωή.

Volvo Microsoft HoloLens 00