Η Sony κυκλοφορεί τρία νέα sportsασύρματα ακουστικά για όσους αθλούνται, αγαπούν το στυλ και τη μουσική και βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση.Αυτά τα εξαιρετικάsportsακουστικά υψηλής ποιότητας είναι εξίσου καλά είτε χρησιμοποιούνται για έντονη άσκηση είτε για χαλάρωση ή απλώς στην καθημερινότητά σας.

Ο πραγματικά ασύρματος σχεδιασμός είναι σημαντικός όταν φοράτε τα ακουστικά και βρίσκεστε σε κίνηση, επειδή σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε όποιο άθλημα σας αρέσει χωρίς να σας εμποδίζουν τα καλώδια.Τα πραγματικά ασύρματα ακουστικά WF-SP700N συνδυάζουν, για πρώτη φορά παγκοσμίως, δυο χαρακτηριστικά που είναι απολύτως απαραίτητα όταν γυμνάζεστε:την τεχνολογία εξουδετέρωσης ψηφιακού θορύβου που αποκλείει το «χάος» γύρω σας για να επικεντρωθείτε στις ασκήσεις σας, και τον splash-proof σχεδιασμό τους.


Ακούστε τους ήχους που θέλετε

Η τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου της Sony , σας δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώνεστε στην προπόνησή σας, ακόμα και στο θορυβώδες περιβάλλον γυμναστηρίου με τους γύρω σας να μιλάνε και τα μηχανήματα να λειτουργούν. Από την άλλη, αν γυμνάζεστε σε ανοιχτό χώρο, ενεργοποιήστε τη λειτουργία AmbientSound ώστε να μην αποκοπείτε από κάθε περιβάλλοντα ήχο.

Εξίσου, στο γυμναστήριο, με τη λειτουργία AmbientSound μπορείτε να ακούτε τη μουσική που σας ενδιαφέρει και έχει σχέση με την εξάσκησή σας.Αυτά τα ακουστικά προσφέρουν και τον περίφημο ήχο EXTRA BASS™ της Sony, ο οποίος σε συνδυασμό με την εξουδετέρωση θορύβου προσφέρει βαθύτερα και εντονότερα μπάσα που σας βοηθούν να επικεντρώνεστε στον στόχο σας.Η συνοδευτική εφαρμογή Sony | HeadphonesConnect σάς επιτρέπει ακόμα και να προσαρμόσετε στις ανάγκες σας τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή.

Αδιάβροχα, σταθερή σχεδίαση και φορητά

Τα ακουστικά WF-SP700N είναι αδιάβροχα (splash-proof) στην κλίμακα IPX4, δηλαδή μπορείτε να τα φορέσετε στη βροχή, ή να ιδρώσετε χωρίς να τα καταστρέψετε.

Σχεδιάστηκαν για υποστηρικτές AudioReturnChannel και εφαρμόζουν με ασφάλεια στα αυτιά σας, όσο έντονα κι αν ασκείστε.Διατίθενται σε τέσσερα χρώματα, ροζ, κίτρινο, μαύρο και άσπρο, που ταιριάζουν με το δραστήριο στυλ σας και ακολουθούν την αθλητική μόδα μέσα κι έξω από το γυμναστήριο.

Τα WF-SP700N κυκλοφορούν με μια compact, θήκη φόρτισης που ανοίγει με ένα άγγιγμα, ενώ απολαμβάνετε μπαταρία διάρκειας, περίπου, τριών ωρών και δυο επιπλέον φορτίσεις με τη θήκη, στο σύνολο εννέα ώρες ανάμεσα στις φορτίσεις.

Βολική συνδεσιμότητα

Τα ακουστικά WF-SP700N διαθέτουν σύνδεση NFC™ one-touch με τη θήκη τους και είναι συμβατά με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect, η οποία με το χαρακτηριστικό Quick Sound Settings σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέγετε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις στον ισοσταθμιστή και τον περιβάλλοντα ήχο, με μόλις δύο χτυπήματα στο κουμπί των ακουστικών.

Το μοντέλο WF-SP700N θα κυκλοφορήσει τον Iούνιο του 2018.